Gute Rutsch!

Eerst iedereen nog een honds 2007 gewenst!

En dan onze belevenissen van de Gute Rutsch het oude jaar uit en het nieuwe jaar in.

En snel dat ons baasje was die zaterdag voor Weihnachten, we waren al om 17.00 uur in het huisje en hadden ook al boodschappen gedaan. De kerstboom werd door het voruwtje op gezet en het baasje ging koken. Al met al zaten wij om 19.00 uur in onze huisjes en het baasje en vrouwtje lekker voor de open haard bij Udo en Monica, gezellig hoor!! Maar ze waren zo weer thuis en kon voor ons het feest beginnen.

Zondag kwam de fam. Coule bij ons op bezoek en we zijn dan ook lekker gaan wandelen, voor de gene die wel eens bij ons geweest zijn in Duitsland jaja de bekende U3 wandeling die langst het mooiste plekje van de wereld loopt. Gezellig dat was het zeker. Nadat er nog wat gedronken was zijn ze weer naar hun huisje gegaan, want het kon wel eens slecht weer worden onderweg en ze moesten nog best een stukje rijden. Baasje en vrouwtje gingen bij Udo en Monica Heilige Abend vieren en wij kropen uitgeteld in ons huisje. Maar toen die twee weer thuis kwamen kroop vrouwtje gelijk in bed zonder ons gedan te zeggen en dat is niks voor haar, nou liep ze al wel heel de dag wat te hoesten en van het baasje hoorde we dat ze het nu erg koud had en niet wam te krijgen was.

Maandag was het dan Weihnachten, Kerstmis in Nederland. Vrouwtje hield het vandaag voor gezien en bleef lekker binnen in haar pyjama terwijl wij lekker een wandling hebben gemaakt met het baasje. ‘S avonds zijn ze wel even uit eten geweest met Udo en Monica, maar daar heb je het dan ook wel mee gehad. Baasje ging weer met ons wandelen en vrouwtje kroop weer in bed. Ook de tweede Weihnachtsdag was het vrouwtje niet van de partij en weg waren wij weer met het baasje.

Woensdag voelde het vrouwtje zich weer wat beter dus is zij ’s morgens met ons een stukje gaan lopen zodat wij konden plassen en po…n. ‘S middags een wandeling met het baasje en dat was weer dat. Donderdag verliep ook zo.

De vrijdag was weer ouderwets. Lekker wandelen met z’n alle, vrouwtje vond het super om weer een heuze frisse neus te halen, maar ’s avonds lag ze weer in haar bed of onder een deken op de bank en daar heeft ze heel de rest van de vakantie door gebracht, lang leve de Duitse griep!

Silvester is oud jaar en je goed het jaar uit gaat willen ze je zeggen met Gute Rutsch!! Jaja je glijdt in Duitsland letterlijk het nieuwe jaar in. Vuurwerk hebben we niet al te veel gezien, alleen door het keukenraam was er wat te zien. Ik (Keiko) heb wel even lopen fieppen, maar wij (Rontu en Miyuki) hadden nergens last van en stonden zelfs buiten te kijken samen met het vrouwtje terwijl baasje ergens naar toe gelopen was waar hij over het hele dorp heen kon kijken.

Vrouwtje had de Duitse griep aan zichzelf te danken, want ze had gezegd dat zij en het baasje lekker in Duitsland gingen doen wat ze wilde (om de kerststress en dergelijke te vergeten), al was het heel de week in de pyjama lopen en dat heeft ze dan ook gedaan. Baasje zei wel dat ze dit niet bedoelde, maar toch ze heeft haar pyjamaweek gehad en een geheel verzorgde vakantie (dankzij het baasje) voor weinig geld. Wij hebben er niet onder gelden hoor, want iedere dag een lekker wandeling met het baasje is ook super.

Foto’s zin er deze vakantie helemaal geen gemaakt, want baasje had maar twee handen zei hij en dan met drie hondjes wandelen en foto’s maken, nee dat lukte hem niet en ook het weer was niet al te super, motregen en een stevig windje, dus dat werkte ook al niet mee.

3 gedachten over “Gute Rutsch!

  1. Nogmaals voor jullie de allerbeste wensen!!!
    Jullie moeten alleen wel beloven dat jullie dit jaar wat minder vaak “pyama-dagen” gaan beleven. Hopelijk hebbeb jullie toch een beetje kunnen genieten..

  2. Het is dus een pyama party geweest,hihihhi.
    Het was inderdaad een heerlijke zondag met een super mooie wandeling,mooie vergezichten en een mooi uitzicht op de mistbanken die wij van boven konden zien liggen, maar niet bij ons in usselen.
    Allemaal nog bedankt voor de heerlijke wandeling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.