Nog een keer!

Een Reunie dat was wat we vandaag weer hadden, want de vorige keer miste we 1 puppy en daar hadden we voor vandaag mee afgesproken. Montaro (thuis wordt hij Grimm genoemd) was erg blij toen jij ons weer zag en onze hondjes waren blij toen ze de baasjes en het vrouwtje van Montaro weer zagen.

Hier staan alle hondjes naast Jur boven op een berg die ergens in het bos ligt bij Ulvenhout. En ja jullie zien het goed ze lopen allemaal los, zelfs Montaro. Voor hem was het de eerste keer dat hij echt een hele poos los liep net als bij de ander puppy’s trouwens bij de eerdere reunie.Pict5545a

Hij kreeg van mama Rontu een heuze les jagen en dat begint met het leren van hoe hij zijn neus moet gebruiken. Maar echt veel tijd had hij niet, want zijn zusje Miyuki rende het hele bos door en dat vond hij natruurlijk ook super.

Even later werd tante Keiko door de rest toegesproken, want die nam regelmatig een weg door de bossen die eigenlijk niet mag en ook niet echt te doen was. Het was zelfs zo erg dat Miyuki op een gegeven moment even in paniek was omdat ze niet meer terug durfde te komen, ze kwam namelijk een hele brede sloot tegen, die ze op de heen weg gewoon over gesprongen was, in haar gekke bui achter tante Keiko aan.

Photobucket - Video and Image Hosting

Na de gezellige wandeling van een uurtje of 2 zijn we lekker het restaurant in gegaan om wat te eten en te drinken en zijn tot de conclusie gekomen dat we dit eigenlijk wel een keer meer kunnen doen, we wonen tenslotte maar een half uurtje van elkaar. Thuis gekomen hadden we geen centje last meer met de hondjes en ze hebben dan ook de rest van de dag geslapen en gedroomt van alles wat ze weer hebben mee gemaakt.

3 gedachten over “Nog een keer!

  1. ik grim vond het ook heel erg leuk en wil dit zeker vaker doen.patricia en remco wij vonden het ook een zeer gezellige dag.tot de volgende keer groetjes eric brigitte jur en grim(montaro)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.