Goede keus.

Dat Miyuki een geode keus heeft gemaakt wat haar vervolg opleiding is een ding wat zeker is. Zoals zij het nu op school doet, in 1 woord geweldig! Je zou niet zeggen dat ze als laatste in de klas kwam als je haar vergelijkt met haar klashondjes.

Gisteren nam ze de katteloop op een wel hele bijzondere manier, zo zelfs dat ik de leraar en de juf elkaar aankeken en begonnen te lachen. De katteloop is een plank van ongeveer een meter og 3 met daar voor een oploopplank en er achter een afloopplank waarop ze de raakvlakken moet raken. Nou het eertse raakvlak raakte ze aan, de oploopplank rende ze op, de plank nam ze in 2 sprongen en op de afloopplank schoof ze op haar kontje naar beneden, want ze moet op afloopplank zitten op het raakvlak. En dan moet je dit in het echt zien, super gewoon. Ze loopt de hele les te glimlachen, teminste als je dat kunt zeggen van een hond, maar ze straalt echt en dat ziet zelfs een leek.

Op dinsdag heb ik meestal geen last met de hondjes, ze zijn dan allemaal nog moe van school. Maar morgen kan ik me lol weer op met die 3 hondjes in huis, maar genieten dat is wat we er nog steeds ieder moment van de dag van doen.

2 gedachten over “Goede keus.

  1. Haha ook ik had dit willen zien. Lijkt me een geweldig gezicht.
    Wanneer gaan we jullie weer zien op een show?

    Gr Joyce

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.