Wachten op baasje.

‘S middags zo rond de klok van 16.30 uur gaat er bij de hondjes een lichtje branden. Ik zit dan altijd even lekker naar de televisie te kijken en kan aan de hondjes merken hoe laat het is. Ze kruipen dan met z’n alle op een armleuning van de bank en gaan buiten staan kijken. Wachten op het baasje is wat ze dan doen.

Photobucket - Video and Image Hosting

Zou het zo zijn dat het baasje misschien wat eerder thuis komt omdat hij niet in de file heeft hoeven te staan. Zou het zo zijn dat hij op de normale tijd thuis komt. Of zou het zijn dat hij in een super file staat en pas erg laat thuis komt waardoor wij door het vrouwtje uit gelaten gaan worden. Nou vandaag was het baasje op de normale tijd thuis en konden de hondjes lekker weer met hem kroelen, want dat is wat ze als eerste doen als ze hem weer zien.

Nu is baasje weer wat spulletjes aan het verzamelen om morgen weer met z’n alle in de auto te stappen om naar……….., wat zullen de hondjes morgen zo rond de klok van 17.00 uur weer blij zijn. Maar deze keer niet omdat het baasje thuis komt, maar omdat ze weer in Duitsland zijn.

4 gedachten over “Wachten op baasje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.