Op school.

Eindelijk, de laatste les van mijn basisschool! Want vorige week mocht ik proefdraaien op het voortgezet onderwijs waar ik voor behendigheid heb gekozen. Maar wat er vandaag gebeurden, niet meer normaal!

Ik heb het altijd even heel moeilijk als ik de eerste hoogtesprong heb genomen en kan me dan niet echt behersen en ga even bij een paar klashondjes kijken of ze met me willen spelen. Zo ook vandaag en Elmo was de klos. Nou dacht hij dat er tijdensde les niet gespeeld mocht worden (dat is ook zo) en hij strafte me dan ook toen ik voor de tweede keer bij hem kwam. Vrouwtje schrok in eerste instantie even maar toen hoorde ze van het basje van Elmo dat hij mij alleen maar bij de halsband vast had en toen zei ze; laat Elmo maar even door gaan, want dan leert ze er hopelijk van. Echt niet normaal toch!!!! Maar vrouwte had eigenlijk wel gelijk, want dat ik iedere keer weg loop is voor haar en het baasje ook niet leuk. De rest van de les was ik niet bij het vrouwtje weg te slaan, de "zit en blijf" oefening en de slurf kon ik spontaan niet meer, want dan moest ik bij het vrouwtje weg en daar had ik geen zin meer in, stel je voor die Elmo was tenslotte in de buurt.

Weer thuis gekomen heb ik het hele verhaal maar aan baasje verteld. Hij moest dit weten zei het vrouwtje, want op het voortgezet onderwijs zit Elmo ook bij mij in de klas en baasje loopt dan met mij. Verder hebben we vandaag bezoek gekregen van mensen die misschien de volgende keer een puppie willen van mama Rontu. Ik vond het leuke mensen, maar ja dat zegt niks. Morgen komt die boom bij ons in huis te staan en vrouwtje vertelde dat er voor de rest niet al te veel versierd zou worden, want misschien……….

1 gedachte op “Op school.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.