Vermoeiend.

Dat een verjaardag vermoeiend is weet ik (Miyuki) nu, ik ben er nog moe van. Heel de dag door lig ik te slapen en als ik wakker ben ben ik druk met het pesten van mama Rontu. Vrouwtje heeft net gezegd dat het morgen afgelopen is met het lui doen en dat het nromale leventje weer gaat beginnen, wat ze daar toch mee bedoeld, ik zie het wel.

Sinterklaas schijnt naar huis gegaan te zijn en de Kerstman schijnt voor de deur te staan. Wat is dit toch voor een periode in het jaar, al die mensen in rode pakken? Vrouwtje zegt ook nog dat ze het weekend een boom in huis gaat zetten, maar die moeten toch in het bos staan. Ik schijn die boom vorig jaar al van dichtbij te hebben gezien te hebben, maar daar kan ik me niks van herinneren. Dus het weekend wordt weer erg leuk, kan ik het vrouwtje gaan pesten als ze met die boom loopt te leuren. En dan had het vrouwtje het net over het normale leventje, ik heb zo mijn bedenkingen!

7 gedachten over “Vermoeiend.

 1. Nog gefeliciteerd met je verjaardag, beter laat dan nooit toch.
  Dat worden weer spannende tijden met die kerstbom in huis, de boom gewoon laten staan hoor ,Miyuki dat doet Etsu ook.

  Doei Ine.

 2. Nee Miyuki dat mag niet, en ik ben toch wel een beetje goed opgevoed hoor, dus ik weet dat, dat niet mag.
  Je moet gewoon lief zijn voor de kerstboom.
  Dat doe ik ook.

  Daaaaag meisje, Knuffel van Etsu,

 3. Nee Miyuki dat mag niet, en ik ben toch wel een beetje goed opgevoed hoor, dus ik weet dat, dat niet mag.
  Je moet gewoon lief zijn voor de kerstboom.
  Dat doe ik ook.

  Daaaaag meisje, Knuffel van Etsu,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.