Ballonnen, cadeautjes en zingen.

Ik weet nu wat jarig zijn is hoor. Vrouwtje had het over zingen en daar ben ik vannacht om 2 uur mee begonnen. Vrouwtje begreep me gelukkig en is met mij gaan wandelen om te pl….n en po…n. Toen dacht ik; ik ben toch jarig en dat betekend feest, dus nog meer liedjes zingen, maar dat vonden baasje en vrouwtje niet zo leuk, stom toch. Cadeautjes zijn speeltjes waar een papiertje om heen zit dat er afgehaald moet worden, zo’n pakje lag vanmorgen voor mijn huisje. Een leuk piepbeest zat er in, nog meer lawaai, maar dit duurde maar even. Toen het vrouwtje vanmiddag thuis kwam was ineens heel de kamer versierd met ballonnen en dat betekende nog meer lawaai (had het vrouwtje aan haar eigen te danken hoor) want ondertussen is er geen ballon meer heel.

Photobucket - Video and Image Hosting

Even bij tante Keiko kijken hoe je met zo’n ballon om gaat! Wat die allemaal met die dingen doet is niet meer normaal, zeggen ze dat ik gek ben, nou niet dus.

Photobucket - Video and Image Hosting

En dan, jawel hoor ik kan het ook, Pang Pang! Wat een plezier hebben we zeg.

Nou ben ik natuurlijk niet het enige puppy van mama Rontu, dus ook

Familie_101aMitsu (reutje blauw)11feb_028a_2

Michi (teefje rood)

Nieuwe_afbeelding_a

Montaro (reutje groen en wordt thuis Grimm genoemd)Maeko_verjaardag_2a_1

en Maeko (reutje paars)

een hondse verjaardag toegewenst van mij, mama Rontu, tante Keiko, baasje Remko en vrouwtje Patricia.

Vanavond heb ik trouwens nog wat leuks te doen dat bij een verjaardag past. Ik mag trakteren op school. Nou denken jullie jij moet toch op zaterdag naar school, ja nog 10 lessen, maar ik mag vanavond proefdraaien op het voortgezetonderwijs, met ander woorden ik mag een lesje behendigheid mee doen en als het goed gaat ga ik daar in vanaf vandaag ook mee verder/

10 gedachten over “Ballonnen, cadeautjes en zingen.

 1. Nogmaals gefeliciteerd!! Enne…..jouw broertjes en zusjes zijn ook allemaal prachtige hondjes! Das dan weer een compliment voor Rontu.
  Fijne pakjesavond morgen……

 2. Lang zullen ze leven, lang zullen ze leven, lang zullen ze leven in de gloria, in de gloria, in de gloriaaaa. Hieper de piep HOERA, hieper de piep HOERA, hieper de piep HOERAAAAAAA.
  Miyuki en alle broertjes en zusjes van harte gefeliciteerd. Wat een mooie foto`s en zo te zien hebben jullie een leuke balonnenparty gehad.
  Je hebt knappe broertjes en zusjes hoor Miyuki.

  Dikke knuffel van ons drieen.

 3. allemaal gefeliciteerd zijn jullie ook zo lekker verwend.ik wel, vooral door het kleine baasje.die vond een feestje wel leuk.groetjes grim (montaro)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.