Vol werwachting.

Vandaag hebben wij een heerlijk rustig dagje gehad, lekker luieren met baasje en vrouwtje. Ik (Keiko) ging zelfs ook een paar keer uit mijn eigen kroelen met het vrouwtje. Ik (Rontu) heb heel wat liggen dromen over mijn leventje. Ik (Miyuki) heb liggen bedenken wat ik nog allemaal voor hondenkwaad kan gaan uithalen in mijn leventje.

Wat ik (Miyuki dus) me verder nog af vraag is wat een verjaardagfeestje betekend. Baasje, vrouwtje, tante Keiko en mama Rontu hebben het er al heel de dag over dat ik morgen jarig ben en er dus een feestje is. Dat weten ze zo goed omdat vorig jaar hun hart vol vewachting klopte op 3 december en na een onderbroken nachtrust was het zover, ik en mijn broetjes en zusje waren op de wereld gekomen. Morgen weet id dat dus ook. Weltrusten voor zometeen, want ik ga vroeg slapen, ben ik snel jarig!

4 gedachten over “Vol werwachting.

  1. Ook mijn hartje gaat weer even tekeer, als ik een jaartje in mijn verleden kruip! Van harte gefeliciteerd en laat je vandaag maar goed verwennen!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.