Een leuke dag.

Vandaag hebben we echt een leuke en gezellige dag gehad. Eerst zijn we met z’n tweetjes met Miyuki naar school geweest. Dat was trouwens heel lang geleden, want iedere keer had één van ons wel wat te doen. Miyuki vond het erg vreemd dat Remko als toeschouwer in de klas stond en heeft het dat dan ook twee keer gezegd, maar Remko trok zich er weinig van aan. Weer thuis gekomen hebben we samen de hondjes uitgelaten om daarna een broodje te smeren en op te eten terwijl de hondjes hun brokjes aan het eten waren.

Vanmiddag was het zover, Quinty en Moïse kwamen de cadeautjes halen die Sinterklaas door Pakjes Piet hier had laten bezorgen. Wat was het weer gezellig met die meiden in huis en weet je Quinty was ooit bang van honden, maar als je nu haar bezig ziet zou je dat niet zeggen. Moïse niet hoor, die denkt alleen maar aan kroelen met de hondjes en dat heeft ze dan vanmiddag ook een hele poos gedaan. Photobucket - Video and Image Hosting

Vanavond hebben we lekker een hele poos met de hondjes gekroeld en geluierd en nu gaan we naar ons bedje. Weltrusten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.