Jjaaahooeeee!

Vanmorgen toen Keiko naar beneden ging vond ik het ineens verdacht rustig, Rontu en ik er achter aan en ook wij stonden even raar te kijken. Er lagen een heleboel pakjes bij onze waterbak en de brokjes waren op, ook lagen er drie kluiven, maar daar durfde wij niet aan te komen. Photobucket - Video and Image Hosting

Raar toch, maar dat kwam omdat er op de pakjes de namen van onze mensenvriendinnetjes Quinty en Moïse, hun papa en mama stond geschreven en dachten wij dus dat die kluiven ook voor hun waren. Vrouwtje vertelde dat de kluiven wel voor ons bestemd waren, want dat stond in de brief van Sinterklaas die bij de pakjes lag. Hoorde ik dat goed? Een brief van Sinterklaas en dan ook nog pakjes en kluifjes, jjaaahooeeee, ik moet wel een heel lief Shiba hondje zijn!!! Verder stond er in de brief dat Zwarte Piet de pakjes voor onze mensenvriendinnetjes hier naar toe heeft gebracht, omdat hij bang was dat ze bij hun thuis kwijt zouden raken. Hij vond het daar namelijk nog al een rommeltje en wilde dat de pakjes wel heel zouden blijven.

Vanmiddag hebben tante Keiko, mama Rontu en ik de kluifjes gekluifd en daarna hebben we net als vanmorgen gedroomt over Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten. Hoe doet hij het toch ieder keer weer? Ach, dat zullen wij nooit weten en dat vinden wij helemaal niet erg, want pakjes en kluifjes krijgen is nooit erg. Zo gaan we nog even een frissen neus halen om daarna weer lekker weg te kruipen op de bank en verder te gaan dromen.

5 gedachten over “Jjaaahooeeee!

  1. Ik had toch al gezegd dat jullie lieve hondjes waren!!! Tot snel, want ik geloof dat we iets komen halen bij jullie?!
    Fijn weekend

  2. Wat een slimme Sint. Het is bij ons in huis op dit moment inderdaad een erg grote puinhoop. Zelf zijn we ook al steeds alles kwijt! We zijn heeeeel erg nieuwsgierig en laten mama snel bellen, want wij willen met de hondjes komen kroelen. Enne……..PAKJES OPEN MAKEN!!!!!
    Hopelijk tot snel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.