School.

Gisteren zijn we (Remko en ik) weer lekker met Keiko en Rontu naar school geweest. Wat hadden die twee er weer zin in zeg, niet meer normaal. Wat het leuke van alles was is dat keiko en Rontu bijna heel de les los hebben gelopen en dit is natuurlijk best moeilijk de ander aan het lopen, rennen, vliegen is. Één keer (na ongeveer 40 minuten) is het feest geweest en vlogen ze met z´n tweetjes door de bak heen. Toen hebben we ze voor de zekerheid maar aan de riem gedaan, je weet nooit tot wat ze in staat zijn. Ik zie het al oor me hel de klas op stelten door twee dole Shiba´s.

Ook hebben we op een moment en showtje gehad van een rangordeconflict tussen die twee. Keiko stond boven op de katteloop terwijl Rontu de paaltjes aan het doen was. Rontu zag Keiko en verzette geen stap meer en keek met een blik in haar oogjes van; hoe kom ik nou in hemelsnaam boven jou te staan. Nou dit kon ze dus op dat moment niet en even later, gelokt met en lekker snoepje liep ze toch weer verder door de paaltjes. Wij hebben van dit moment genoten net als de leraar, want dit soort dingen zijn super om te zien.

Wat school betreft, heb ik net lekker op internet zitten neuzen om weer eens iets te gaan leren. Het moet natuurlijk wel met hondjes te maken hebben en aangezien er genoeg te doen is ga ik nog maar eens verder neuzen. Zodra ik iets gevonden heb laat ik jullie weten wat het is geworden. Het kan van alles zijn hoor; gedragstherapeut, instrutrice, workshop dit of dat of misschien ga ik KK2 ng een keer doen en dan afronden met het examen. Je leest het, ik weet het nog niet, maar vroeg of laat ga ik weer wat doen.

2 gedachten over “School.

  1. Zo te lezen hebben jullie weer veel lol gehad op de training. Wat jullie vrouwtje betrefd moet ze maar instructeur worden kunnen we een Shiba behendigheidclub oprichten hahahaha.
    Wat het ook gaat worden veel succes alvast ons vrouwtje weet nu hoe pittig de cursussen zijn.

    Poot van ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.