Zonnige zondag.

We hebben vandaag weer eens lekker van een zonnige zondag genoten. Eerst met z’n drietjes op de bank in de vroege zonnestralen. En toen het vrouwtje en baasje van een feetsje thuis kwamen ging de achterdeur open en konden we heerlijk met z’n drietjes buiten spelen en zonnen. En dan gaan soms je gedachten naar andere tijden en dit was er een van..100_1574_copy_2

Lekker samen met het baasje en vrouwtje wandelen in Duitsland langs voor sommige van onze lezers wel een heel mooi en bijzonder weiland.

Dit alles komt natuurlijk omdat baasje en vrouwtje gisteren nog een tijdje duits hebben gepraat toen Udo en Moinca belde met een paar verzoekjes. Ja zelfs wij raken door dat taaltje van het padje en kunnen nog maar aan een ding denken als we liggen te genieten in de zon.

Auf wieder sehen, schlaf gut en biss Morgen! Oeps, wij denken nu ook al in het duits, straks blaffen wij ook nog in het duits en verstaat geen nederlandse hond ons meer.

5 gedachten over “Zonnige zondag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.