Verjaardagskusjes.

Na een lekker middagje samen met mama Rontu te hebben gespeeld lig ik nog even samen met haar na te genieten op de bank.

Photobucket - Video and Image Hosting

Straks ga ik samen met het vrouwtje naar ringtraining waarna we gelijk weer weg moeten. We moeten namelijk ook nog even naar Nancy (de moeder van een paar mensenvrendinnetjes van ons) om haar te gaan feliciteren. Vrouwtje zegt dat ik haar maar een paar verjaardagskusjes moet geven, ik weet wat me te doen staat, want ik ben een kampioen in kusjes geven. Dus Nancy tot zo en bereid je al zovast maar voor op een heuze "Miyukifloepiekroelbeurt".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.