Natte pootjes.

Heel de middag ben ik (Miyuki) lekker buiten geweest, want het zonnetje scheen weer eens heerlijk. Wel moest ik mij broekje aan houden, want ik blijf nog niet netjes buiten als ik mijn broekje niet aan heb.

Maar vanavond veranderde het weer wel heel erg snel en de tuin stond zo vol plassen water. Tussen de buien door werden wij (tante Keiko, mama Rontu en ik) door het vrouwtje uit gelaten. Ik kreeg op een gegeven moment ruzie met het vrouwtje, ik had namelijk nog niet geplast terwijl we het rondje al bijna gelopen hadden. De lucht begon ook al weer erg donker te worden, dus het zou snel weer gaan regenen. Vrouwtje stuurde mij het gras op en zei dat ik onderhand maar eens een plasje moest gaan doen en ik draaide gelijk weer om en dit herhaalde zich nog wel een paar keer. Toen dacht het vrouwtje dan ga ik zelf ook maar op het gras lopen, misschien werkt dat, nou nee dus. Ik stond heel de ijd met één van mijn pootjes in de lucht (nee, ik plas niet zo, want ik ben geen reutje maar een teefje), bah wat stond er veel water op dat grasveld. Zo hebben we zeker tien minuten gestaan en gelopen, wat een vieze bedoeling zeg, 4 natte pootjes, verschrikkelijk. Maar het vrouwtje bleef volhouden zodat ik toch maar deed wat er van me verlangd werd. Toen ik een plasje had gedaan en 4 natte pootjes had tegen mijn wil in zijn we vlug naar huis gegaan om weer lekker te gaan luieren op de bank.

Stras gaan we weer lekker een nachtej slapen, want nog 7 nachtjes slapen en dan…, vakantie!!!

1 gedachte op “Natte pootjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.