Tranen van verdriet.

Tranen van verdriet rollen over onze wangen heen, want net komt het slechte nieuws van Nagai ons huis binnen. Nagai had een klein wondje aan de binnenkant van zijn dijbeen en werd daar voor al behandeld met medicijnen, maar helaas heeft dit niet mogen helpen. Woensdag is Nagai gevonden door Wesley, hij lag dood in zijn huisje in een plas bloed (een slagader die door een onsteking was aangetast knapte en zorgde hier voor). Langs deze weg willen we Ilone, Ben en Wesley heel veel sterkte wensen met het verlies van Nagai. Maar hij is niet alleen in de hondenhemel, want jullie Luke staat hem op te wachten (hij is 9 Juli overleden).

Photobucket - Video and Image Hosting

Nagai heeft samen met Obi anderhalf jaar geleden één weekje bij ons gelogeerd (zijn baasjes en vrouwtje wilde ook eens op vakantie) en dat was een groot feest voor ons, Keiko en Rontu en voor hun. Als we hem uit zijn huisje haalde moesten we oppassen, want hij beet zo hard in onze armen (van pure blijdschap hoor) en dan dat geluid wat hij er bij maakte, wat een super hond. Wij zullen Nagai dan ook nooit meer vergeten.

Dag lieve, stoere logé van ons!

5 gedachten over “Tranen van verdriet.

  1. Heel veel sterkte voor Ilone, Ben en Wesley. Maar natuurlijk ook voor jullie!!! Een lief speelkameraadje en logeetje verliezen is verschrikkelijk. Zelfs ik schrok ervan, ook ik mocht met Nagai kroelen tijdens de bezoekjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.