Druk, druk en nog eens druk.

Soms heeft het vrouwtje het te druk om een verhaaltje te schrijven, zo ook vandaag dus.

De laatste spulletjes voor de vakantie zijn vandaag gekocht. Koekjes voor tijdens het wandelen en chipjes en nootjes voor als de baasjes en vrouwtjes ’s avonds leker wat zitten te kletsen. Een nieuw hondenonderbroekje, want één is een beetje weinig en ik (Miyuki) heb nog niet zo’n dik kontje en de andere broekjes zijn te groot. Verder moet het huis natuurlijk ook nog een poetsbeurt hebben dus de komende week heeft het vrouwtje het druk zat. Het vrouwtje zat vanmiddag even op de bank wat te drinken en opeens waren haar ogen dicht, ik heb ze toen maar wakker gemaakt, want er was nog te veel te doen voor haar. Druk, druk en nog eens druk was dan ook de reden dat ze vanavond niet naar ringtraining ging. Het was niet heel moeilijk om die keus te maken, ik mag er toch niet komen omdat ik loops ben en tante Keiko en mama Rontu weten al heel goed wat ze op een show moeten doen.

Nu gaan we weer naar ons huisje om nog een nachtje te slapen, want nog 10 nachtjes slapen en dan……, vakantie!!!

1 gedachte op “Druk, druk en nog eens druk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.