Tanden poetsen.

We hebben het ondrtussen wel gehad met het treurige weer, laat de zon maar weer schijnen dat is een stuk aangenamer. Maar ja we kunnen niet alles hebben en we hebben vandaag al genoeg gehad. Vanmorgen brokjes en wat drinken, vanmiddag weer brokjes en drinken en ook nog een snoepje tijdens wat oefeningen doen. Nu zijn we onze tanden aan het poetsen met een tandenborstelkluif.

Photobucket - Video and Image Hosting

Baasje en vrouwtje bewegen met de tandenborstel, maar wij moeten met ons hoofdje bewegen en dat ik (Keiko) dat doe is op de foto die het vrouwtje gemaakt heeft goed te zien. We doen wie het eerste de tanden goed gepoetst heeft en dat is alleen te controleren door te kijken wie de tandenbortselkluif het eerste op heeft. Nou zijn er al twee kluifjes op en tot vrouwtjes verbazing had ik (Rontu) hem als eerste op en ik (Keiko) pas als tweede terwijl Miyuki nog lekker bezig is met tandenpoetsen.

Straks nog een wandeling en dan….. nog 11 nachtjes slapen en dan……, vakantie!!!

4 gedachten over “Tanden poetsen.

  1. Huh? Een eetbare tandeborstel dus… Dat is lekker….Mijn baasje poetst mijn tandjes met een echte baby tandeborstel. In het begin vond ik het niet zo leuk, maar nu laat ik het maar toe, want de tandpasta heeft wel een errug lekker smaakje!
    Groetjes, Mika

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.