De klos!!!

Pict4849aJa ja, jullie zien het goed nu ben ik (Miyuki) de klos!

Toen ik vanmorgen uit mijn huisje kwam bleef mama Rontu mij maar wassen en toen ging er bij het baasje en vrouwtje een lichtje branden. Zou het waar zijn dat ze loops is dachten ze en er moest een stukje keukenrol aan te pas komen om het zeker te weten. Ja het stukje keukenrol veranderde van kleur en ik kreeg een broekje aan. Ik vind dat helemaal niet erg en dat zijn het baasje en vrouwtje niet gewend, want tante Keiko vond het broekje altijd een grote ramp en mama Rontu gaat altijd in staking de eertse twee dagen dat ze een broekje aan moest en komt dan niet meer van haar plek af. De uitslag van de poll is dan nu ook bekent, ik ben voor de vakantie loops geworden (zal er waarschijnlijk in de vakantie ook nog wel even last van hebben).

Verder is het vrouwtje gisteren en vandaag bezig geweest met de vakantie in Zwitserland. Het is de bedoeling dat we dan van allerlei leuke dingen gaan doen. Wat het vrouwtje graag wil is dat we als we terug naar huis gaan de baasjes en vrouwtjes allemaal een super band hebben met ons hondjes (maar ook zegt het vrouwtje dat ze wel ziet wat er allemaal van terecht komt, want het is tenslote vakantie en de baasjes en vrouwtjes hebben al een goede band met ons), dus is ze een paar oefeningen aan het verzinnen waarmee dat moet gaan lukken. Ook ligt de wandelkaart op tafel zodat er soms naar een hele leuke route gezocht wordt, nou weten baasje en vrouwtje er al aardig de weg daar in de omgevnig maar het zou ook voor hun leuk zijn om iets nieuws te zien.

Als straks ons huisje in gaan hoeven we nog maar 12 nachtejs te slapen en dan….., vakantie!!!!!

5 gedachten over “De klos!!!

 1. Heeee Miyuki grote meid hopelijk heb je er op vakantie niet zo heel veel last meer van en kun je lekker meerennen.
  Enne nu nog ongeveer 256 uurtje en dan gaan we vertrekken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Dikke knuffel van ons aan die grote meid en haar vriendinnetjes.

 2. Ah miyuki ben jij nou ook een echte dame geworden. Vorige maand was ik ook voor het eerst loops geworden en ik moet zeggen ik vind het ook helemaal niks. Ik was het zelfs bijna 5 weken. Ik hoop dat jij het minder lang bent Groetjes Deiji en baasje Joyce

 3. Hoi Miyuki, jij vindt het gewoon leuk om precies het tegenovergestelde te doen dan wat je baasjes denken he!! Een lekkere eigenwijs ben je!
  Ik hoop dat je er in de vakantie bijna van af bent!
  Dikke knuffel, voor jullie alledrie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.