Knap gedaan.

Vandaag mocht ik (Miyuki) weer naar school en ik had me voor genomen om deze keer eens naar het baasje te luisteren. De vorige keer (twee weken geleden) was het baasje heel er teleurgesteld en vertelde het vrouwtje dat zij voortaan maar met mij mee ging, want hij had er geen zin meer in.

Toen we deze keer thuis kwamen vertelde het baasje tegen het vrouwtje dat ik erg lief was geweest, sterker nog hij zei dat ik het knap gedaan had. Zit, af en blijf ging allemaal erg goed net als het volgen en het apporteren (ik loop alleen nog een rondje om baasje heen en laat de apport vallen voor zijn voeten, natuurlijk laat ik niet gelijk zien dat ik alles kan). Maar toen ik de eerste hoogte sprong moest maken kreeg ik de kolder in mijn kop en was ik net als altijd niet meer onder controle te houden, maar toch was het baasje deze keer erg tros op mij.

Combi_1De komende weken hebben wij (tante Keiko, mama Rontu en ik) allemaal vakantie van school, want de leraar en lerares zijn nu op vakantie en als die terug komen zijn we zelf net in Zwitserland. Maandag 18 september zijn tante Keiko en mama Rontu weer de klos en de zaterdag erna moet ik laten zien dat ik de einddoelen van de "basis"klas kan en dan mag ik gelijk door stromen naar de "combi 1"klas.

Hier zie je tante Keiko in actie (op haar eerste vakantie in Zwitserland met de hondenschool) met een oefening die ik als ik naar de andere klas mag ook moet gaan doen. Lijkt me trouwens best gaaf om het ook zo goed te doen als tante Keiko, dus ik ga maar snel aan mijn huiswerk beginnen!

En als we vanavond naar ons huisje gaan om te slapen hoeven we nog maar 14 nachtjes te slapen en dan….., vakantie!!!!!

1 gedachte op “Knap gedaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.