Grote schoonmaak!

Wat heb ik (Rontu) vandaag hard gewerkt zeg, ik heb in één dag de grote schoonmaak achter de rug!

Miyuki was degene die schoongemaakt moest worden, want ze snapt zelf nog niet dat ze zich schoon moet houden als ze loops is, dus heb ik dat maar gedaan.

Photobucket - Video and Image Hosting

Verder is Mariska vanmiddag op bezoek geweest en dat was weer erg gezellig. Ze heeft samen met het baasje en vrouwtje een afspraakje gemaakt voor volgende week, ja voor de vakantie. Het is de bedoeling dat we met z’n alle richting Zwitserland gaan rijden en dan moet er natuurlijk afgesproken worden waar we elkaar voor het eerst zien. Nadat Mariska nog een tijdje met het baasje en vrouwtje gekletst had, haar bordje leeg had gegeten, met ons (ook met Keiko en Miyuki) gekroeld had en ons lekkere snoepjes had gegeven is ze net weer naar haar hondjes Simba en Ziggy gegaan. Gelukkig zijn die er volgende week ook bij als we Mariska weer zien, want dat zijn tenslotte toch een vriendin en vriend van ons en vandaag moesten we ze missen. Maar nog 6 nachtjes en dan….. zien we ze weer!!!

5 gedachten over “Grote schoonmaak!

  1. Ja Rontu, de zaak goed schoonhouden hoor.
    Gezellig dat Mariska er was en nog eventjes, dan kan de vakantie beginnen, joepie.

    Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  2. Hoi hoi,

    Zeker weten dat het gezellig was. Ik heb lekker met jullie baasjes zitten kletsen en super veel gekroelt met jullie alle drie en dat was ook te merken toen ik thuis kwam hoor, Simba en Ziggy hebben mij van top tot teen afgesnuffelt van wie al die geurtjes waren. We zien jullie zaterdagochtend heeeeeel vroeg.

    Knuffels van ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.