Eindelijk regen.

Pict4723a Ja, eindelijk was het dan weer eens zover, het heeft geregent.

Het was zo lang geleden dat ik zelfs eens goed moest kijken wat er allemaal uit de lucht kwam vallen. Het was heerlijk om die druppels op mijn lijfje te voelen vallen. Ik ben gewoon heel de regenbui buiten gebleven. Nou moeten jullie niet gelijk denken arme Keiko want dat is niet nodig. Ik kon namelijk gewoon naar binnen, want de deur stond open en de regenbui duurde ook niet zo lang (een minuut of tien maar) en het waren maar kleine druppels. Rontu en Miyuki waren nergens te bekennen, bang dat ze nat werden zeker. Maar toen ik binnen kwam, snuffelde ze me helemaal af en toen zei ik dat ze als ze het lekker vonden ruiken ze de volgende keer ook maar in de regen moesten gaan staan en dat ze snel moesten stoppen met snuffelen.

Jippie, het is dus een stukje koeler zodat we weer wat vaker verder gaan wandelen, want dat is er toch wel een beetje bij ingeschiten met die hitte van de afgelopen weken.

1 gedachte op “Eindelijk regen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.