File.

Vanavond zijn wij weer net als iedere maandag in de auto gestapt om naar Herpen (even voorbij Oss) te rijden. Wat had Keiko er zin in om naar school te gaan en Rontu zat ook al snel in de auto. Normaal doen we er een uurtje over om op school te komen, maar vanavond waren we na een uur nog niet bij Nieuwkuijk (even voorbij Waalwijk). Wij vonden dat we in een file stonden maar tijdens de verkeersinformatie was er toch echt geen file in de buurt waar wij stonden. Maar wat deden dan al die auto’s en vrachtwagens om ons heen? De les op school duurt normaal van kwart over acht tot kwart over negen en om kwart voor negen stonden we nog steeds stil op de snelweg terwijl we ook nog een minuut of veertig verder zouden moeten rijden voor we op school zouden zijn. Dus dat is pech voor de hondjes en voor ons, maar we zijn bij de eerst volgde afslag (weer een kwartier later) omgedraaid om weer naar huis te gaan. Waarvoor we stil hebben gestaan weten we niet, maar dat we in een file stonden weten we wel, ook al wisten ze het bij de verkeersinformatie niet dat hier een file was.

Gelukkig gebeurd dit niet iedere keer dat wij naar de hondenschool moeten, want dit was pas de eerste keer in de twee en half jaar dat we op en neer rijden, dus we mogen niet klagen en dat deden we dan ook niet. Keiko en Rontu stonden alleen erg raar te kijken toen ze uit de auto mochten, want na die lange rit stonden ze weer gewoon thuis voor de deur.

2 gedachten over “File.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.