Tussen!!!

Wat het weer betreft is het gelijk helemaal het andere uiterste, dus moest ik wat verzinnen om de hondjes bezig te houden. Na een pedicure behandeling (nageltjes knippen en bijvijlen waar het nodig was) ben ik maar allerlei gekke oefeningen gaan doen. Nou het begin ging het allemaal lekker tot dat ze met z’n drietjes tegelijk de comando’s gingen uitvoeren, dat werd een puinhoop. "Zit en blijf" gaat dan nog wel, "af" gaat ook goed en "komen" werkt ook nog wel, maar "tussen" wordt wat anders.

Photobucket - Video and Image Hosting

Ik ben er achter gekomen dat als ik met drie honden bezig ben ze dit comando ook met z’n drietjes tegelijk uitvoeren. Ik wist niet dat ik zo lenig was, ik zat bijna in de split. Maar zo zie je weer wel dat een hond alles doet voor een snoepje.

8 gedachten over “Tussen!!!

  1. Volgens mij hoef ik de hocker niet te bekleden, zo te zien heb je al een nieuwe. Zit deze goed, of wiebelt het een beetje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.