Vakantielijstje.

Nog één week en dan gaan we weer eens met z’n alle naar Duitsland, teminste dat hebben het baasje en het vrouwtje ons net verteld. Om in september er ook weer naar toe te gaan, dan zijn we er twee weken nadat we eerst een week in Zwitserland plezier gaan maken met de hele groep. Aangezien het baasje en vrouwtje dan niet alles mee op en neer willen nemen, moeten we volgende week al een boel spulletjes mee nemen die we dan ook nodig denken te hebben. Wie kan ons helpen met ons vakantielijstje? Het is best moeilijk hoor, want de tijd dat we thuis of in Zwitserland zijn moeten we toch eigenlijk ook alles hebben. Wij gaan er de komende week maar eens goed over nadenken, want stel je voor dat we wat vergeten.

Vrouwtje vertelde ook dat ze eindelijk eens echte penningen heeft besteld om aan onze losloop halsbandjes te hangen, want de adreskokertjes verliezen we nog al eens als we lekker lopen te rennen, springen en vliegen. We krijgen ieder onze eigenste met daarop onze naam en het telefoonnummer van het vrouwtje haar mobiele telefoon.

8 gedachten over “Vakantielijstje.

 1. Je hebt daar helemaal niks nodig! Van alle gemakken voorzien en vertier op loopafstand.
  Misschien alleen een vaatwasser, om de vijf sterren titel compleet te maken……

 2. Wat jullie nodig hebben? Weet niet precies, maar de volgende keer neem ik jullie mee, want dan is het wel VIJF sterren!

 3. Hoi Vriendjes,
  Mmmm even denken jullie moeten meenemen……jullie huisjes, en lekker kussen, heerlijke brokjes en een bakje voor water, riem, speeltjes, botjes, koekjes, snoepjes, vleesjes en natuurlijk een handdoek zodat de baasjes jullie kunnen poetsen na en modderbad.
  Zo weten wij ook meteen wat we mee op vakantie moeten nemen. O ja en als je nog plaats over hebt ook nog iets leuks voor de baasjes meenemen (anders worden ze lastig)

  Knuffel van Simba en Ziggy

 4. ha ha ha, Simba en Ziggy hebben het helemaal goed.
  Ach en baasjes kunnen ter plaatse toch ook wel daar wat kopen als ze het nodig hebben.
  scheelt wel in de ruimte van de auto, en hebben de 3 meiden des te meer ruimte.
  ene, nog 27 daagjes te gaan.
  groetjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.