Mooi zomer’s plekje.

Pict4716a Als of het buiten nog niet zomer’s genoeg is had Miyuki vandaag een zomer’s plekje uit gezocht. Lekker onder de plant op een heerlijk zacht ondergrondje, mmmmmm het lijkt wel een tropisch oord. Ze heeft daar wel wat moeite voor moeten doen hoor, want de zak moest toch zeker een halve meter opgeschoven worden, maar dat doet ze gewoon even.

Verder houden we nog ons gemak met de hondjes. Als het weer wat afgekoeld is gaan we weer huiswerk doen voor school, want dat is met Miyuki toch echt wel nodig en als je met één hondje wat doet wil een ander hondjes dat ook doen, dus word het met drie hondjes huiswerk doen. Maar wanneer we dat gaan doen is dus nog maar de vraag.

2 gedachten over “Mooi zomer’s plekje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.