Allemaal hetzelfde.

9_augustus_002bHet lijkt er erg veel op dat de hondjes allemaal de zelfde dingen doen. Hier hebben we een foto van bijna twee jaar geleden en kijk Keiko en Rontu eens lekker liggen. Lekker op hun plekje in het boomschors om te genieten van het zonnetje.

En dan Miyuki, wat is het toch een scheetje als ze zo in de zon ligt, maar ze ligt wel op het plekje van tante Keiko en mama Rontu. Nee hoor, maar altijd is het bewuste plekje wel bezet door één van de drie en dat is toch best wel leuk om te zien.

Pict4590a

Verder kunnen we met gerust hart vertellen dat we aanstaande zondag helemaal compleet zijn met de groep waarmee we op vakantie naar Zwitserland gaan. Rontu hoeft nemelijk al twee dagen geen broekje meer aan en gaat dus zondag voor het eerst weer zonder riem uit haar dak. Wat zal die weer genieten zeg en haar bijnaam "Roeftem" zal ook wel weer eer aangedaan worden.

5 gedachten over “Allemaal hetzelfde.

 1. Dat ziet er wel uit als een lekker plekje,heerlijk in het zonnetje!
  Wat zijn we blij om dat tew lezen dat iedereen aanwezig is zondag,dat word dolle pret daar op het strand van Noordwijk!

 2. Veel plezier dan maar, zondag! Geniet er maar van, het wordt mooi weer!
  Oja, we zullen goed op jullie huisje passen, oke? Tot volgende week!

 3. Dat is zeker genieten van zo’n mooi plekje.
  Ik wens jullie heel veel plezier met z’n allen een zondag.
  Geniet ze.

  Doei Ine en de jongens.

 4. Wat een heerlijk plekkie zeg, geen wonder dat jullie daar zo graag liggen! En rontu, voor jou wordt het extra genieten zondag, kun je alle schade van de afgelopen weken inhalen, en heerlijk los rennen!!! Joepieieie.
  Groetjes en veel plezier morgen, Irma

 5. GOOOOEEEEEEDDDD dat word super rennen en dollen morgen Rontu en voor alle anderen ook wat zullen we plezier hebben zeg en inderdaad nog niemand die ziek is of zo dus we gaan echt met zijn ALLEN!!!!!!

  Tot Morgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.