Samen.

Pict4588aGisteren hadden wij  (Keiko en Miyuki) samen een probleempje, maar daar was vandaag niks meer van te merken. We hebben zelfs samen op de mat gezeten en dat was best fijn. Lekker kontje tegen kontje.

Wat nog fijner is is dat ik (Miyuki) soms al niet meer mijn huisje in hoef als het vrouwtje even weg moet. Ik mag dan samen met Keiko en Ronu lekker in de huiskamer blijven en dat doe ik dan ook met plezier. Ook blijf ik dan soms al van het mandje af en dat vind vrouwtje helemaal geweldig.

Vanavond kregen we te horen dat we zondag weer samen met de vakantiegroep gaan wandelen. Deze keer is het strand in Noordwijk de plaats waar we naar toen gaan. Zou het deze keer lukken om er allemaal te zijn?

5 gedachten over “Samen.

 1. Wat leuk.
  Misschien komen jullie Thor wel tegen uit het laatste nestje van Fuji. Hij woont ook in Noordwijk, vlak bij het strand. Hij mag alleen nog niet zo ver lopen, maar op de arm is hij al op het strand geweest.

 2. Euhhhh,
  Als er nu iemand niet komt gaan wij die persoonlijk halen hahahahah!!!!!!
  Nou Miyuki gelukkig dat je weer vriendjes bent met tante Keiko en kei goed van je dat je al van het mandje af kunt blijven.

  Knuffels en tot zondag.

 3. Ik hoop het voor jullie, het is altijd zo’n gezellige boel! Fijn dat je het weer goed hebt gemaakt met Tante Keiko! Misschien wil ze gewoon de baas spelen en kan jij daar maar beter aan toegeven………voorlopig! HAHA
  Succes en geniet van het mooie weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.