Boze tante Keiko.

Vandaag heb ik echt kennis gemaakt met tante Keiko. Voor het eerst was ze echt boos op mij en dat heb ik geweten hoor. Wel een kwartier heb ik op mijn rug moeten liggen van haar. Dat is namelijk wat je moet doen als onderdanig hondje om te laten zien dat de andere hond boven je staat.

Photobucket - Video and Image Hosting

Iedere keer dat ik op wilde staan gromde ze weer en waarom dat weet zelfs het vrouwtje niet, maar die zegt toch dat ik het wel verdiend zal hebben. Maar waarom spreken ze toch altijd kwaad over mij, ik ben toch een heel lief Shiba hondje? Want zeg nou toch eerlijk, ik bleef toch zo lang tante Keiko het wilde op mijn rug liggen, ik kroel met iedereen en zing soms nog een liedje voor de buren als ik alleen thuis ben. Nou als dat niet lief is dan weet ik het niet meer hoor.

4 gedachten over “Boze tante Keiko.

  1. Hoi Miyuki,

    Nou voor ons blijf je gewoon een lief, leuk klein donderstraaltje waar wij alle drie verliefd op zijn . Maar als tante Keiko zo doet zal het vast toch wel op zijn plaats zijn.
    O ja en weet je wat……nog maar 46 nachtjes slapen en dan gaan we echt op vakantie, maar eerst nog 5 nachtjes en dan gaan we eerst naar de grote zee om met zijn allen te rennen.

    Knuffels en kusjes van ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.