Wat een lol!

Pict4531a

Ja ja, vandaag had ik weer een dagje vol plezier, want er was weer een behendigheidswedstrijdje, maar nu puur voor de lol. En voor die lol heb ik gezorgd hoor, iedereen moest lachen.

Hier zit ik nog rustig te wachten tot dat ik aan de beurt ben terwijl het baasje het vast parcours aan het verkennen is. Eerst waren er nog andere hondjes aan de beurt maar toen ik, wauw wat heb ik een zin zeg. Maar ja, toen ik aan de start zat kon ik mezelf niet mer in bedwang houden en het baasje kon me dan ook nog maar met moeite bij houden. Pict4546a

Ik had één hindernis gedaan waarvan ik ook nog het latje eraf tikte (dit was trouwens de eerste keer in mijn leven dat ik dat edaan heb hoor) en weg was ik een rondje door de tunnel terwijl dat nog helemaal niet de bedoeling was. Één fout en eenn diskwalificatie was het gevolg, maar dat vond het baasje helamaal niet erg. Hij was na het hele rondje zelfs super trots op mij, want ik was nog nooit zo vlug geweest tijdens een vast parcours, want dat parcours hebben we gewoon afgemaakt hoor. Vrouwtje hoorde even later van andere mensen dat ze het zo leuk vonden dat er bij die Shiba (ja, ik dus) de staart helemaal uit de krul ging van plezier en ze zei dat die Shiba een hondje van haar was en dat ik er vandaag inderdaad veel lol aan beleefde. Pict4544a We hebben ook nog naar Martin en Glenn gekeken en Brigitte en Floyd waren er ook, net als vorige week dus was ook dat weer gezellig zo met z’n alle. Dit zijn de leraar en lerares van school en die zien ik, baasje en vrouwtje nu drie dagen achter elkaar.

Pict4554a_1

Bij het jumoing parcours had ik wer op de oude vertrouwde manier van me de kolder in mijn kop en ging dus lekker lopen snuffelen, terwijl het baasje maar leuk probeerde te doen en me op die manier probeerde mee te krijgen. Nou toen hij eenmaal de aandacht weer had ging het weer super, maar toch verlieten we het veld met een diskwalificatie, ach het hoe en waarom weten we niet precies, maar lol heb ik weer gehad.Pict4571a

Hier nog een foto die het vrouwtje gemaakt heeft tijdens het jumping parcours, want even later stapt zij in de auto om naar Rontu en Miyuki te gaan. Die moesten ondertussen ook wat beweging hebben en misschien ook wel plassen of po…n. Aangezien deze keer de wedstrijd in Molenschot was zijn we er vanmorgen met twee wagens naar toe gegaan zo konden we zonder opa en oma te laten oppassen toch alle hondjes tevreden stellen. Baasje  en ik hebben nog een spel parcours moeten lopen, waarbij het baasje water van de ene naar de andere hindernis moest brengen en dat hebben we foutloos gedaan, zodat de dag toch nog goed werd afgesloten. Een wedstrijd is niet alleen plezier hebben en doen wat ik zelf wil, teminste dat zegt het baasje, maar ik heb vandaag erg veel lol gehad en dat nemen ze me niet meer af.

5 gedachten over “Wat een lol!

  1. Hoi Keiko,

    Tja we lezen wel weer dat je een echte Shiba bent, wij herkennen de manier van wedstrijd lopen. Wij zouden wel komen kijken maar vrouwtje is een beetje ziek dus vandaar dat wij er niet waren.

    Knuffels van ons.

  2. Wat een plezier weer. Leuk om te lezen dat je er zo’n plezier in had! En wat zijn de foto’s mooi gelukt
    Nog een hele fijne zondagavond toegewenst
    Woef van Bobbie + Veel Liefs van Judith

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.