Rustig.

Wat wij vandaag gedaan hebben, nou eigenlijk niks. zelfs ik (Miyuki) had op school geen zin om wat te doen, dus liep het baasje weer lekker te balen. Wij hebben onze rust genomen om morgen weer lekker uit ons dak te kunnen gaan als we met heel de vakantie groep samen zijn op het strand. Vanmiddag hebben we nog even geproefd hoe en visje smaakt en ons baasje en vrouwtje hebben voor al de andere vakantie Shiba’s ook een visje gekocht, want dat hoort toch wel bij het strand. Nu gaan we lekker onze huisjes in om te gaan dromen over onze vriendjes en vriendinnetjes die we morgen weer gaan zien en hun baasjes en vrouwtjes natuurlijk. Weltrusten!

2 gedachten over “Rustig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.