Mijn plekje.

‘S avonds lig ik vaak lekker bij het baasje in zijn armen, maar moet je zien wat er vanavond gebeurde.

Die kleine Miyuki had veel lef en ging gewoon op mijn plekje liggen zodat ik niet meer met mijn neus onder baasjes oksel kon kruipen zodat hij zijn arm om me heen kon slaan.Dat laatste doe ik als ik een koude neus krijg, teminste dat zeggen baasje en vrouwtje, maar ik vind dat gewoon lekker liggen en dan val ik helemaal niet meer op en ben dus verstopt voor iedereen die mij zoekt.Baasje sloeg tenslotte maar zijn arm om mij en Miyuki heen en zat met zijn vingers in mijn vachtje te friemelen en dat vind ik ook wel lekker hoor.Maar de volgende keer wil ik het baasje weer helemaal voor mij alleen hebben, dus Miyuki, je weet het.

3 gedachten over “Mijn plekje.

  1. Begrijp best dat jij het baasje voor je alleen wilt hebben, maar zo lijkt het me toch ook wel erg gezellig.
    Veel kroelplezier!

  2. Kijk maar uit hoor.Die kleine remmel word je straks nog de baas.Hou hem maar goed in de gaten. πŸ˜‰ πŸ˜€
    Heerlijk bij het baasje op de bank he!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.