Afscheid.

Maeko Miyagi Tenshi Yoi was vandaag als eerste pup aan de beurt om bij zijn nieuwe baasjes te gaan wonen.
Om half tien ging de deurbel en de fam. Dillen kwam binnen.
Na nog een tijdje te hebben gepraat en gezellig te hebben gekletst hebben ze alles wat voor de pup was in ontvagst genomen en daarmee waren ze helemaal gelukkig mee.

Ik (Patricia) was op dat moment alleen thuis (Remko was al met Miyuki naar school) en had me voor genomen dat Maeko zelf naar de auto moest lopen en als hij dat niet deed moest hij maar bij ons blijven.
Jammer genoeg liep dat kleine puppy mee en kon ik gaan zwaaien naar een gelukkige familie met hun trotse aanwinst die op weg gingen naar hun huis in Belgie.

Even later kwam de hele familie Alma door de voordeur naar binnen.
Die kwamen met z’n alle om Remko’s lievelingetje op te halen, Michi Rontu Tenshi Yoi werd eerst door iedereen begroet en ook de andere honden werden niet vergeten.

Ze lieten eerst zien wat ze gemaakt hadden van de foto’s van deze web-log, een mooi fotoalbum.
Wij gaven toen ook maar de spulletjes die voor Michi bestemd waren aan hun en ook hun waren er helemaal blij mee.
Na ook nog een tijdje met hun gepraat en gekletst te hebben zijn ook hun weer in de auto gestapt. Maar niet zonder dat Michi zelf naar de auto was gelopen (ook voor hun gold de regel ze loopt zelf anders blijft ze hier) en ook die kleine meid deed wat van haar verlangt werd.
Dus toen stonden we allebei naar een gelukkig gezin te zwaaien.

Het was allebei de keren niet echt leuk om de puppy’s te laten gaan (er zijn ook wel een paar traantjes weg geveegd hoor), maar we weten dat ze het bij hun nieuwe baasjes goed gaan krijgen en dat maakt het afscheid toch wel een stukje makkelijker.
En wat ook scheeld is dat Michi over een paar weekjes weer voor een weekje bij ons is, haar baasjes gaan dan op vakantie en zij dus ook.

11 gedachten over “Afscheid.

 1. Ohhh, ik zou nóóit Shibaatjes kunnen fokken, want zeker weten zou ik er van geen één afstand kunnen doen… Vreselijk toch!! Gelukkig weten jullie dat ze goed terecht komen, dat scheelt, maar toch sterkte hoor!!!
  Groetjes, Irma 8)

 2. Het lijkt ons ook heel moeilijk om afscheid van ze te nemen,maar je kan ze moeilijk allemaal zelf houden.
  En als je zo de blijde gezichten zie van de nieuwe eigenaren, dan weet je dat ze warm onthaald worden.
  En dat ze een mooi leventje kunnen opbouwen.
  Dus Patricia en Remco denkt daar maar aan.

  En van Khoda en Banshu allebei een lekkere knuffel als troost. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉

 3. erg dat afscheid nemen maar ik vind het wel fijn zodoende kunnen er ook andere mensen genieten van deze mooie honden.hoewel afscheid nemen nooit leuk is zullen de hondjes het bij hun nieuwe goed naar hun zin hebben.groetjes eric 😉

 4. je hebt het geweldig gedaan Patrich.
  wat zal het afscheid zwaar zijn,
  maar je hebt geweldige hondjes afgeleverd.
  sterkte,en groetjes.
  henny en arthur.

 5. Waarom zie ik het beeldscherm en toetsenbord nu zo wazig. Oh, dat ligt aan mij, ook ik kan het niet droog houden, want ook ik zal die lieve pups missen.
  Op de foto’s is duidelijk te zien dat de nieuwe baasjes erg gelukkig zijn met deze lieve pups. Ik wens hen dan ook veel plezier met deze kleine viervoeters. Als jullie er net zo mee omgaan als Remko en Patricia dan kunnen ze geen betere baasjes hebben. Veel geluk!!

 6. BLUH heel tegenstrijdig, blije mensen maar aan de andere kant toch wel moeilijk om die lieve pups op eigen benen te laten staan bij andere. De nieuwe baasjes zullen zich heerlijk gaan amuseren met de nieuwe aanwinst en jullie hebben het echt super gedaan Patricia en Remko nu lekker genieten van Keiko, Rontu en Miyuki! Zoen en tot snel want ik kan het kroelen niet laten

 7. Hallo,

  Tja wat akn ik nu nog toevoegen aan al deze antwoorden??? Iedereen heeft gewoon gelijk je krijgt een wazig beeld en leeg gevoel als je leest dat de puppie`s weg gaan. Maar inderdaad staat er tegenover dat ze stralende nieuwe baasjes hebben waar ze vast een heel verwent leven krijgen. Maar 1 ding is zeker wij zullen de foto`s van deze boefjes erg missen, DUS NIEUWE BAASJES wel af en toe foto`s sturen zodat wij ook nog kunnen meegenieten.

  Aan iedereen een dikke knuffel van ons.

 8. Het is altijd moeilijk ze te laten gaan.
  Het maakt het wel een stuk makkelijker als je zelf een pup aanhoudt, dan kun je daarmee lekker aan de slag. Misschien hebben we er daarom wel zoveel. HAHAHAHA

 9. Poehee….waar zijn de tissues? Bij deze willen we nog even alle puppies een actief, op z’n tijd ook lui, liefdevol, kortom een hondeleven toewensen bij hun nieuwe baasjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.