Schamen!

Vandaag moetsen mijn baasje en ik vroeg uit de veren, om kwart over zeven zaten we al in de auto om naar een behendigheidswedstrijd te gaan.
Hoe ik het daar gedaan heb? eigenlijk moet ik mijn ogen uit mijn hoofd schamen.
Ik moest drie keer een ronde lopen en heb drie keer speelkwartier gehad.
Baasje zei tegen het vrouwtje toen we thuis kwamen dat ik maar vier hindernissen op comando genomen heb, maar volgens mijn waren het er toch zeker vijf.
Toen we thuis kwamen is het baasje dan ook aan zijn speelkwartier begonnen.
Samen met de puppy’s heeft hij lekker gespeeld en Rontu was er te lui voor anders had die ook mee mogen doen.
Ik mocht niet meer mee doen (baasje zei dat ik al genoeg gespeeld had) dus ben ik in de stoel gaan liggen en ben mezelf eens grondig gaan wassen.

Net hebben we met z’n alle lekker geluierd en nu zijn de puppy’s weer eens de boel aan het afbreken.
Ik ga ze nu dus maar weer manieren leren, tot de volgende keer maar weer.

10 gedachten over “Schamen!

 1. hallo! ik heb vandaag iets nieuws meegemaakt: een hele drukke zaal, vol mensen. Er werd een spelletje met een bal gespeeld (korfbal) en als er een doelpunt viel, ging iedereen in zn handen klappen. Eerst wel eng, maar daarna erg leuk! heerlijk geslapen en keurig mn behoefte buiten gedaan! šŸ˜€

 2. Michi meisje van me, ikwist wel dat ik trots op je kon zijn en de volgende keer wordt er misschien wel voor jou geklapt als je iets doet wat heel goed is zolas dat buiten plassen en po…n, maar ja dat heb je hier geleerd en hier hebben ze je al beloond daarvoor.

 3. Vrouwtje moest erg lachen toen ze het las van de wedstrijd en ze zegt dat het een echt shiba-kwaaltje is want wij doen dat ook zegt ze ( valt best mee hoor ) Erg goed van jou hoor Michi dat je niet bang bent volgens mij leer jij wel heel goed.

  Nu maar hopen dat niet de hele boel is afgebroken bij jullie maar aan de foto te zien valt het wel mee hihi.

  Groetjes van ons drieen.
  šŸ˜› šŸ˜›

 4. Wat een droppiessss, en het afscheid nemen naar de nieuwe baasjes toe gaat ook hier niet zonder een traan hoor šŸ˜€ šŸ˜‰ en dat moet ook kunnen je hebt toch n paar weken intens verzorging erop zitten. Wij zelf hebben goldens, maar onze buren hadden laatst een nestje Akita Inu’s die konden wij heerlijk tussendoor bewonderen šŸ˜€ zie ons logje van 29-11-05 šŸ˜‰ suscces met de pups knuffels van deze kant šŸ˜›

 5. He, Keiko dat is ook niet leuk dat je niet mee mocht spelen met de puppy’s, je had volgens mijn nog energie genoeg over, meer als het baasje denk ik of niet Remko HAHAHA.

  DOEI šŸ˜‰

 6. Wat ben je toch een lekkere deugeniet, Keiko! Volgens mij laat je gewoon even weten dat jij er ook nog bent en net zo ondeugend kunt zijn als de rest van de hondenbende! Grappig hoor! Maare…..een keer is leuk, de volgende keer weer luisteren naar het baasje he?
  Liefs…

 7. HAHAHAHA, Ine, ik dacht hetzelfde toen ik het stukje las. Remko moe van de inspanning en Keiko van leve de lol. En nu mocht je ook nog niet eens met de puppy’s spelen, Keiko? Jammer hoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.