Waauuuuwwww!

wat we nu weer mee hebben gemaakt, waauuuuwwww, dat willen we wel vaker!

Vrijdag hebben ik samen met baasje, tante Keiko en mama Rontu en mijn broertjes en zusjes het vrouwtje op gehaald van haar werk, de auto zat vol spulletjes en hondjes.
Na een hele lange tijd in de auto, mochten we een plasje doen, op die plaats kwamen er allemaal mensen naar ons toe die heel raar praatten.
Even later moetsen we weer in de auto om nog een poos door te rijden.
Na vier uur was het tweede huisje in Duitsland van het baasje en vrouwtje bereikt, teminste dat zeiden ze en wij kregen een compliment dat we erg lief waren geweest in de auto.
Na nog een heuze avondwandeling op straat, want de achter tuin was te mooi om te bevuilen
zijn we om half negen naar bed gegaan (zonder mama Rontu, want die ging in haar eigen bedje slapen) en na nog even gespeeld te hebben vielen we snel in slaap.

´S zaterdags werden we wakker (half acht) en toen zagen we pas hoe leuk het huisje er uit zag en ook hier was plaats voor ons gemaakt.

Tegen de klok van twaalf uur gingen we samen met het vrouwtje eens kijken wat baasje aan het doen was.
Hij was buiten waar ook een heleboel andere mensen waren, stond op een rare plank en hoefde niet te lopen om vooruit te komen.
Nadat we daar allemaal waren geweest (vrouwtje kon ons niet allemaal alleen in een keer meenemen) hebben we in het huisje de boel afgebroken.
´S avonds kwamen er mensen op bezoek om naar ons te kijken, toen die weg waren zijn we nog even een avondwandeling gaan lopen en even later (half tien) lagen we weer te slapen.

Op zondag hebben we baasje en vrouwtje weer verwend, we werden weer pas om half acht wakker.
En nadat we de ochtendwandeling gedaan hadden ben ik eens lekker in bad gegaan.

Ze zeiden dat ik al snel door had dat dit een weekend was met het motto “geniet van het leven zolang het kan”.

´S middags zijn we met z´n alle op pad gegaan en we kwamen bij de skischool uit (baasje was daar ´s morgens ook al geweest om weer op die rare plank te staan) daar hadden ze ook een klasje voor beginners, wij puppy´s dus.


Na een tijdje waren we al zo ver gevorderd dat we naar de klas van gevorderde mochten.
Wat knap zeg wat daar allemaal gedaan werd, alle mensen gingen op van die rare latten vooruit.
Die rare latten vonden we in het begin wel raar, maar toen we naar huis gingen waren we er helemaal aan gewend.
Ook hebben daar heel veel mensen met ons gekroeld en met het baasje en vrouwtje gepraat.

Maar naar huis gingen we nog niet, want er kwam een hele grootte vriend van tante Keiko en mama Rontu aan.

En na die drukke middag hebben we in de achtertuin nog een foto gemaakt die erg veel op de kerstkaart lijkt die het baasje en vrouwtje afgelopen kerst naar bekende hebben gestuurd.
Alleen het baasje staat er niet op en er staan nu wat meer hondjes op, want nu staan mijn broertjes, mijn zusjes en ik er ook bij op, want op de kerstkaart zaten wij nog bij mama Rontu in haar buik en waren wij later erbij geplakt.

Om een uur of vijf zijn we weer in de auto gezet om weer naar huis te gaan in Nederland.Weer zijn we erg lief geweest in de auto en thuis gekomen mocht we nog even in de achtertuin en in de kamer spelen.

We hebben samen met het baasje, vrouwtje, tante Keiko en mama Rontu geleerd wat vakantie vieren is, deze keer was het wintersport en we moeten zeggen dat het ons goed is bevallen.
Wanneer mogen we weer?

19 gedachten over “Waauuuuwwww!

 1. 😀 oowww jullie hebben wel geboft hoor,met z’n alle al op vakantie,wat een belevenis zeg! En wat zien jullie er prachtig uit. En nu maar lekker dromen van al die sneeuw en nieuwe belevenissen 😉 Slaap lekker.

  lebbers van sting en simba

 2. Super!!!!
  Deze foto MOET wel in de hal komen te hangen! Jullie boffen maar met zo’n baasje en vrouwtje. Ook wij zijn erg blij, dat jullie baasje en vrouwtje nog even tijd maken om jullie hier bij ons te komen laten zien. We vinden het namelijk erg jammer dat jullie weer weggaan, al weten we dat dat het beste is natuurlijk. Oja, raad eens? Papa Ruud zal er donderdag niet bij zijn, hij moet om zeven uur weg voor een vergadering op zijn werk! Laf he, hij vindt jullie volgens mij gewoon TE leuk! Als jullie op tijd klaar zijn, mag je best iets eerder komen donderdag. Hij komt zomaar niet van jullie af!! 😉

 3. Inderdaad een prachtige foto.
  Wat zullen ze het naar hun zin hebben gehad.
  Hadden jullie niet veel belangstelling daar op de piste?
  😀

 4. Hoi, wat een schitterend gezicht die hondjes allemaal, je zal inderdaad wel bekijks hebben gehad.
  Leuk dat het zo goed is gegaan, heel mooi.

  Groetjes Ine, 😉

 5. leuke foto’s met die kleine boefjes,jullie zullen het zo te zien wel naar je zin gehad hebben.keiko en rontu zijn ook weer lekker bijgetankt na die drukke weken.groetjes eric en fam 🙂

 6. Wat een stoere foto’s zeg 😀 Echt een plaatje zo al die pups in de sneeuw 😀 Zo te zien hebben ze genoten!
  Wij wensen jullie een hele fijne avond toe!
  Woef van Bobbie + Veel Liefs van Judith

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.