Luilak!

Vandaag hebben mijn broertjes, mijn zusjes en ik lekker de beest uit gehangen, het was zo erg dat het vrouwtje van mama Rontu ging twijfelen of ze nog wel een van ons wilde houden.

Maar toen het vrouwtje van mama Rontu met tante Keiko naar school was hebben we aan het baasje van mama Rontu laten zien dat we ook erg lief kunnen zijn.

Toen tante Keiko en het vrouwtje van mama Rontu net weer door de voordeur thuis kwamen liet het baasje van mama Rontu een foto zien waarop ik lekker lag te slapen op de zak van tante Keiko.
Ik werd door het baasje van mama Rontu een luilak genoemd, maar ik heb toch genoeg gerend en gespeeld vandaag zodat ik wel lui moet zijn.
Wat ligt dat ding lekker zeg, ik hoop dat mijn nieuwe baasjes ook zo´n zak in huis hebben en als ik hier blijf dan heb ik mazzel, want tante Keiko en mama Rontu hebben beide zo´n zak, dus dan zal ik er ook wel een krijgen.

Tante Keiko had erg goed haar best gedaan op school en mocht nog wat drinken.
Mijn broertjes, zusjes en ik mochten nog even naar buiten om te spelen, plassen en po..en en nu moeten we allemaal naar ons plekje om te gaan slapen.
De werpkist is waar wij puppy´s thuis horen, maar ik wil eigenlijk wel op de zak van tante Keiko liggen, maar dat mag natuurlijk niet.
Dus ga ik maar naar de werpkist en ga dromen van deze leuke dag die we met z´n alle hebben beleefd.

5 gedachten over “Luilak!

  1. lekker slapen en rusten is goed hoor ,daar worden jullie lekker groot van .als je straks groot bent slaap je niet meer zoveel dan wil je alles volgen.dus droom maar lekker

  2. Wat een poepie zeg,wij willen ook wel zo’n heerlijke slaapzak.
    Wij mogen eigenlijk niet klagen hoor,maar toch……

    Groetjes van onze baasjes. 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.