Op straat.

Volgende week maandag gaat het gebeuren, mijn puppy´s moeten dan ´s middags naar de dierendokter voor hun puppyspuitjes.
Maar als ze dan thuis komen is het allemaal nog niet afgelopen hoor.
Er komt even later weer een man van de Raad van Beheer die de chips komt inbrengen, zodat mijn puppy´s altijd herkenbaar zijn
Vrouwtje kreeg namelijk vandaag post van die meneer en ze vindt het allemaal best goed uit komen, mijn puppy´s hoeven dan maar een dag vervelende dingen te ondergaan.
Zeg nou eerlijk, spuitjes krijgen vind toch geen een hond echt leuk, Keiko en ik laten het wel gebeuren maar we staan niet te juichen als we horen dat we naar de dierendokter moeten.

Wat na al die vervelende dingen wel leuk is voor de puppy´s is dat ze mee op straat mogen, ja voor op straat wel te verstaan.
Aangezien dat ze al aan hun halsbandjes gewend zijn gaat vrouwtje dan proberen ze aan een riempje mee te laten lopen.
Ook wordt ergens in die week het winkelcentrum waar vrouwtje werkt bezocht en het openbaar vervoer moet er ook aan geloven.
Socialiseren noemen ze dit, het is namelijk goed dat puppy´s veel meemaken als ze klein zijn, zodat ze als ze wat groter zijn niet meer raar staan te kijken als ze rare dingen mee meemaken.

Bij Keiko en mij heeft Ilone dit allemaal gedaan en daar zijn we nog steeds erg blij mee, want Keiko en ik kijken nou niet echt ergens raar van op.
Maar dat komt ook door baasje en vrouwtje, want die zijn met socialiseren door gegaan en dat is dan wat het baasje en vrouwtje ook van de nieuwe baasjes van mijn puppy´s verwacht.

Straks gaan Keiko en ik nog een rondje op de bewuste straat lopen met het baasje, hopelijk slapen mijn puppy´s dan, want dan wordt misschien de ronde wel wat groter.

5 gedachten over “Op straat.

  1. Wauw, dan mogen jullie naar buiten! Wat worden jullie groot! Baasje en vrouwtje moeten er dan ook uit zijn, wie er blijft! Spannend. Ik kom morgen weer even naar jullie kijken!!

  2. wat leuk dat jullie alweer naar buiten mogen en al die mensen die jullie dan willen aaien is goed voor jullie verdere leven 😀 Zijn jullie vast aan de drukte gewend! Wat goed van jullie baasjes!
    Wij wensen jullie een fijne avond toe!
    Woef van Bobbie + veel Liefs van judith

  3. oohhh wat gaat dat toch ontzettend hard! En jullie hebben het maar druk met al die nieuwe indrukken opdoen,maar is super goed voor jullie 😉 En wat zullen jullie daarna heerlijk slapen 😀
    lebbers van sting en simba

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.