Even maar wel vaak.

Ja, en dan denken jullie waar gaat dit nou weer over, nou over naar buiten gaan.
Mijn broertjes en zusjes en ik gaan vanaf maandag de kou in, het baasje of vrouwtje van mama Rontu draagt ons dan door de deur heen en zet ons op de koude grond.
Maar eerst gingen we een keer per dag even de kou in, maar nu willen we zelf al vaker.
Wat we daar dan ook maar gelijk doen is een plasje en po..je en dan nog even spelen en als we het echt koud krijgen gaan we weer naar binnen.

Het vrouwtje van mama Rontu moest vanmiddag lachen en zei dat het er op leek dat moeder eend met haar kuikens door de tuin liep, wat ze daar mee bedoeld weet ik niet, maar jullie vast wel.

Wat we ook al ondekt hebben onder dat rondje lopen zijn van die dingen die de zelfde kleur als mijn lintje hebben en waar allemaal uitstekende dingen aan zitten, we kunnen daar lekker aan knabbelen, het wordt een plant genoemd door het vrouwtje van mama Rontu.

Ook is tante Keiko helemaal gek als ze buiten is, ze gaat dan heel hard lopen, ik kan ze nog niet eens volgen door te kijken, laat na gaan dat ik ze al bij kan houden met lopen.

Wat ik ook nog even moet zeggen van het baasje en vrouwtje van mama Rontu is dat er nog een van ons nieuwe baasjes krijgt, dat is trouwens wel een mazzelpuppy, want die blijft redelijk dicht bij mama Rontu wonen, Tilburg is schijnbaar redelijk dicht bij Breda.

11 gedachten over “Even maar wel vaak.

 1. He puppy, wie eigenlijk?
  Inderdaad lijkt Rontu wel moeder kloek hihihihihi.
  Nou ik (Khoda) ben toch wel een beetje trots op je.

  Groetjes 😀

 2. leuke weblog we zullen alles goed volgen .kunnen we goed de vorderingen van de pups zien groetjes en tot gauw.eric-brigitte-jur en een knuffel van puppy(cavia)!

 3. Volgens mij ben jij puppy groen toch? Als jouw bandje dezelfde kleur is als de planten. Wat word je toch alweer groot! Goed nieuws weer een thuis gevonden voor een van jullie! Wordt het een reutje of een teefje? Het maakt ook eigenlijk niks uit! Leuk om te zien dat jullie al lekker naar buiten gaan! En ziet jullie mama er ook al niet weer wat beter uit?
  Hoe dan ook, ik ben trots op jullie! Zo klein en nu al buiten plassen en p..pen. Ik hoop jullie snel weer te zien!

 4. Hoi Rontu,
  Wat een knapperds zijn het toch je kindertjes, ook al lekker naar buiten. (Zit in de familie zeker HAHAHAHA)
  Fijn dat er nog een puppekind een baasje krijgt.
  Mijn baasjes komen gauw kijken naar jouw kinderen en mijn kleinkinderen.
  Groetjes aan allemaal van ons allemaal.
  Joshi

 5. Wat een leuk gezicht hé. Judith is wel eens bij een bevalling van 10 pups geweest 😀 Dan nam ze mama Chucky ook mee en kwamen alle 10 erachter aan! Zo’n leuk gezicht 😀
  Fijne avond nog verder!
  Woef van Bobbie + Veel Liefs van Judith

 6. Nancy; het was inderdaad de groene reu die dit berichtje in mijn oor fluisterde.
  Debby; we hebben nog wel ergens een gaatje hoor dit weekend.
  Eric; je kan altijd even bellen om af te spreken om naar de puppy’s te komen kijken.

 7. 😀 heerlijk he de wijde wereld ontdekken, en wat zie je dan toch allemaal leuke dingen in die tuin. Heerlijk genieten en dan vast heerlijk slapen 😉
  lebbers van sting en simba

 8. hoi hoi ik kwam hier via via en ik vind jouw site schitterend!!!Vooral je kopfoto vind ik mooi gemaakt!!Heb je een keertje tijd kom dan eens bij mij kijken!!!
  Knuffel Menneke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.