Knap hoor.

Wat we vanacht hebben mee gemaakt, geweldig gewoon, nou ja, op het wakker worden na dan.
Remko die werd op een gegeven moment wakker door het geluid van huilende puppy´s, hij dus naar benden om te gaan kijken wat er was, nou dit dus.
Er zaten twee puppy´s voor het deurtje van de werpkist te huilen, hij deed dus het deurtje open, zette ze op de bak en ze gingen gelijk plassen en po…n, is dit nou niet knap voor een puppy van nog geen vier weken,wij vinden van wel.
Vandaag gebeurde nog zoiets.
De blauwe reu ging op de bak zitten en liep er weer af, weer terug en er weer af en toen ging hij po…n, hij wist dus ook al waar hij moest zijn.

Verder zijn ze nu ook Rontu aan het uitproberen , haar oren en haar poten hebben het als de puppy´s wakker zijn zwaar te verduren, maar ze laat dat allemaal toe, de schat.
We hebben ondertussen ook heel wat lieve foto´s gemaakt, hier een paar ervan.

Samen een dutje doen, betekent lekker knus bij elkaar kruipen.

Teefje rood is ieder keer de eerste met het uitproberen van de speeltjes, ze kan dan ook heel lekker alleen spelen als al de andere aan het stoeien zijn.

En dan hebben we vanavond nog wat gedaan wat we niet konden laten, de puppy´s hebben de sneeuw van dicht bij gezien en gevoeld.

Met z´n alle in een mand om elkaar goed warm te houden en zo kijken naar dat rare witte spul.En toen ze hun nieuwsgierigheid niet meer de baas konden, ze wilde echt uit die mand, mochten ze voor een minuutje onder begeleiding van tante Keiko de eerste stapjes buiten doen.Sneeuw is iets wat ze hier in Nederland niet heel vaak mee zullen maken, maar hopelijk herhinneren ze zich dit de volgende keer nog.Na dat minuutje door de sneeuw lopen, snel weer terug naar mama Rontu die ze helemaal weer heeft opgewarmd.

13 gedachten over “Knap hoor.

 1. Geweldig he die sneeuw, toen ik om 21.15 thuis kwam van het werk ben ik meteen met Simba en Ziggy de sneeuw in gegaan en heb ook foto`s gemaakt. Zoals je op de site kunt zien wordt aanstaande woensdag de site weer bijgewerkt.

  Letten jullie wel goed op de puppie`s want met zoveel sneeuw zie je ze haast niet ze zijn wel heel erg leuk hoor, heb gisteren erg genoten. Ben een beetje verliefd op het oranje teefje en het groene reutje hihi.

  Groetjes Mariska en een lebber van Simba en Ziggy.

 2. Ach, wat lief!!! Mensen die bij jullie een puppie kopen hebben al een voorrecht. Wat leuk!! Zoals jullie met die beestjes omgaan, SUPER!!!
  Veel plezier morgenavond!!! ( en wat een geweldige foto’s)

 3. @Ruud, ik zal maar niet reageren?!
  Ook ik wens jullie een fijne avond en een top-jaar volgend jaar. Heel veel liefde, geluk en gezondheid voor 2006 gewenst.
  Sterkte met het vuurwerk en veel liefs van mij…..

 4. Wij wensen jullie een liefdevol,knalllend en een gelukkig uiteinde

  Liefsdevol aan de puppie’s maar dat zit wel goed.
  Ik bel maandag voor een afspraak.

 5. Wat een heerlijk scheetje die teefje rood (ik heb wat met teefjes rood volgens mij… 😉 )
  Rontu, wat een knappe kinders heb jij zeg, ze doen nu al zo knap hun poepje en plasje in de bak!!!
  En Keiko, wat pas jij goed op die kleintjes in de sneeuw zeg, je bent een heel lieve tante.
  En dan dat mandje, als niemand ze in de gaten had gehouden zou ik zo het hele mandje meegenomen hebben!! 😉 😮 😛

 6. WAUW!!
  Wat een gewéldige foto’s!! super..
  Vanavond vuurwerk… ik hoop dat t wat word.. Succes, als dat nodig is.. 😉
  Gelukkig nieuwjaar alvast!! 8)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.