Die ruiken bekend.

Vandaag kwamen er weer wat mensen naar mijn (Rontu) puppu´s kijken.
Toen de eerste bezoeker binnen kwam hadden we zoites van die kennen we, ze rook ook erg naar bekende hondjes, volgens ons waren het Simba en Ziggy.
Nadat het vrouwtje de koffie had aan gezet ging weer de deurbel, het was weer bekend volk en ook hun roken naar hondjes, volgens ons waren dat Tama en Miko.
Eerst kregen wij weer kluifjes en daarna gingen ze naar de puppy´s kijken en die kleintjes werden als ze wakker waren ook nog eens lekker gekroeld.

Wat we even later hoorde we een geweldig nieuwtje en dat gaan we jullie nu ook vertellen.
Er is een vakantie geboekt negen mensen en negen Shiba´s om met z´n alle een leuke week te kunnen beleven.
Het is voor ons een vakantieadres waar we al een keer zijn geweest (ik (Keiko) zelfs al twee keer, Zwitserland is het land waar we dan naar toe gaan.
We kunnen nu al niet meer wachten.
De foto´s die het baasje en vrouwtje daar al eens gemaakt hebben kwamen ook weer op tafel en er werd al volop genoten en we zijn er nog niet eens, wat moet het dan worden als we op vakantie zijn.

Het vrouwtje van Simba en Ziggy moest al op tijd weg, maar de baasjes van Tama en Miko bleven gezellig wat mee eten.
Dus Tama en Miko jullie baasje en vrouwtje zaten gezellig bij ons in huis.
De baasjes en vrouwtjes zaten nog te eten en toen kwamen de vader en moeder van het baasje ook nog om met de puppy´s te kroelen.
Wat voor de moeder van het baasje een hele overwinning was, want ze had nog nooit echt met zo´n klein hondje gekroeld en dat voor iemand die bang voor honden is (voor de Shiba, was).

Voor de rest van de week is het hier in huis heerlijk rustig, teminste er staat geen bezoekjes meer in de agenda geschreven.

7 gedachten over “Die ruiken bekend.

 1. Jullie zullen nu wel denken waar blijft tal nou die zou toch ook al snel komen maar helaas liep het allemaal in het hondert. Rene is erg ziek geweest en is nog herstellende dus met kerst was het allemaal niet echt geweldig. Het gaat nu iets beter maar we doen het rustig aan dus een rustige oud en nieuw en dan gaat er een nieuw jaar beginnen met hopelijk allemaal beter nieuws. Ik ga maandag beginnen bij mijn nieuwe baan en hoop ik snel bij de kleintjes, keiko, rontu, en de baasjes langs te komen. Voor allemaal veel plezier en tot snel!! 😀

 2. We hebben gehoord dat het erg gezellig was(hoe kan dat nou zonder ons),maar de volgende keer als ze weer is op bezoek komen of als jullie weer afspreken dan zijn we er wel weer bij hoor! 😀

 3. Wat een leuk vooruitzicht, Zwitserland! Ik kan me herinneren dat jullie daar al eerder enorm hebben genoten. Alleen welke hondjes gaan er dit keer mee?
  Heerlijk zo’n rustig vooruitzicht. Jullie hebben het immers al druk genoeg!!
  Liefs…..

 4. Nancy; de hondjes die mee gaan zijn Keiko, Rontu, Mitsu of Miyuki, Tama , Miko, Khoda, Banshu, Simba en Ziggy, als we die maar uit elkaar kunnen houden!
  Juliette; dat mag natuurlijk, maar dan zul je wel eerst even moeten bellen zodat we de voordeur voor jullie open kunnen doen.

 5. Hoi Keiko en Rontu,

  Toen ons vrouwtje gisteren thuis kwam hebben wij veel te snuffelen gehad want ze rook erg lekker naar leuke andere hondjes en had ook geurtjes bij van kleine ukkie`s. Ze begon ook heel enthousiast te vertellen dat het erg leuk had gevonden en dat ze erg veel zin heeft in de vakantie en alle wandelingen die er aan vooraf zullen gaan met zijn allen.

  Groetjes Simba en Ziggy en vrouwtje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.