Ik word ook verwend hoor.

Het is best leuk hoor die puppy’s in huis, want nu die gekroeld mogen worden komt er natuurlijk regelmatig bezoek en dan word ik ook verwend hoor, want ze weten dat ze mij ook aandacht moeten geven.

Gisterenavond kregen Rontu en ik een snoepje van Paul en Debby en het cadeautje voor de puppy’s mocht ik open maken en daar heb ik dan ook gelijk even mee gespeeld, dat kon ik natuurlijk niet laten.

Vanmorgen was het vrouwtje werken en het baasje werkte thuis, zodat hij de puppy’s regelmatig op de braadslee (ehuuu, kattebak) kon zetten en toen het vrouwtje thuis kwam kwamen ook de mensenvriendjes en mensenvriendinnetjes uit de straat met hun moeders even de puppy’s aaien.

Even daarna kwamen nog twee mensenvriendinnetjes met hun mama.
Het waren Quinty en Moïse en die hadden voor Rontu een pakketje bij waarop stond “voor de allerliefste moeder” en voor mij hadden ze een pakketje bij waarop stond “voor de allerliefste tante” en voor de puppy’s hadden ze een heuze kraammand bij, met drie cadeutjes voor reutjes en twee cadeautjes voor teefjes.
Van Moïse moeten we altijd eerst netjes zitten voordat we wat te snoepen krijgen dus ik heb dat maar gedaan, maar die Rontu die deed het dus niet, stout toch, van die goede moeder.

Wat hun hebben mogen doen was een grote wens van ze, met de puppy’s kroelen al ging er ergens iets fout, want er rolde op een gegeven moment dikke tranen bij Moïse over haar wangen.
De reden was dat ze de puppy’s al helemaal in haar hartje had gesloten en dat ze eigenlijk niet meer naar huis wilde, maar toen vertelde baasje en vrouwtje dat Rontu het vast wel goed vond dat ze nog vaker naar haar kindjes komen kijken en alles was weer goed.

En vanavond was het voor de fam. Dillen zover, ze mochten ook eindelijk even de puppy’s vast houden om ze later weer af te geven zodat ze hun brokjes konden gaan eten en nog een partijtje te stoeien, want zoals baasje en vrouwtje op het moment zeggen, we hebben geen t.v. nodig, want we beleven genoeg hier in huis met die puppy’s en genieten daar allemaal van, ik dus ook.

9 gedachten over “Ik word ook verwend hoor.

  1. Inmiddels begrijpt Moïse dat de puppies beter af zijn bij mama Rontu. Maar och, wat deed het pijn bij haar! We hebben enorm genoten van jullie hele beestenbende! Geniet ervan, want het is echt een leuk stel bij elkaar!!!
    Quinty vroeg zich nog de hele tijd af: Zijn ze nu wakker? Of slapen ze? Krijgen ze nu ook eten? Zijn ze ondeugend aan het doen? Ze is er echt erg mee bezig. Leuk toch?
    Bedankt voor de leuke middag enne Keiko, jij doet het ook echt geweldig!!!

  2. Ja, dat is wel te begrijpen , van die dikke tranen. Als je zulke lieve puppies eenmaal in je armen hebt gehad, is het moeilijk weer afscheid te nemen! En ik spreek uit ervaring, ahum… 😕 😉 😛

  3. wat een scheetjes, die meiden! Geeft niets hoor, ik had ook grote moeite om de “baby’s” bij rontu te laten!Op de foto met moise kan je goed zien, wie de dikke en de dunne is zeg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.