Goed gekeurd.

Vanmorgen heb ik en mijn puppy’s eerst eens heerlijk tot een uur of acht lekker uitgeslapen, dat was lang geleden zeg, de laatste weken lagen die puppy’s gewoon heel de nacht door te drinken, maar nu werden ze pas na mij wakker, of zou ik gewoon niet meer merken dat ze ’s nachts wat komen drinken.
Nadat ze weer wat gedronken en gespeeld hadden vielen ze weer in slaap en toen ze weer wakker waren kregen ze brokjes van het baasje.
Ik heb eens gekeken of ze wel netsjes deden onder het eten.
Ik moet zeggen het ging redelijk, ze stonden alleen nog maar met de voorpoten in de etensbak en als jullie nou denken ik mis er een, nou die lag nog te slapen, de luilak.

Vanmiddag ging de telefoon, de fam. Alma was al in Breda of het goed was dat ze er wat eerder waren, na zo lang in de auto te hebben gezeten werd er door het baasje natuurlijk gezegd dat ze al konden komen en ik was gelijk heel allert, want wat zouden dat voor mensen zijn die een puppy van mij willen.

Toen ze binnen kwamen was ik nog even met Keiko en het vrouwtje een plasje doen, maar toen we weer binnen kwamen was het hele huis vol.
De fam. Alma bestaat namelijk uit papa, mama en drie kinderen en dan baasje, vrouwtje, Keiko, ik en de puppy’s er bij en je hebt een huis vol.

Ik moet zeggen dat het volgens mij wel lieve mensen zijn en dat ze denk ik ook wel goed voor mijn puppy zullen zorgen, dus ja hoor baasje en vrouwtje de fam. Alma is goed gekeurd er mag een puppy van mij naar hun toe hoor!

Hier hebben we trouwens de kleinste telg van de fam. Alma en die kreeg er geen genoeg van om met de puppy’s te kroelen, de rest ook niet hoor.
Op een gegeven moment zei het vrouwtje dan ook dat de puppy’s even moesten slapen en dat ze voor ze naar huis zouden gaan ze nog wel een keertje vast mochten houden.
Nog een hele poos hebben baasje, vrouwtje met de fam. Alma gekletst en na een paar uur gezelligheid werd het dan toch tijd om nog een keer met de puppy’s te kroelen, de jassen op te zoeken en naar huis te gaan.

Een van deze twee teefjes gaat de volgende keer als ze hier zijn mee naar hun toe, maar welke dat is nog een raadsel.Maar nu weten ze dat ze alle twee erg lief en ondeugend kunnen zijn en met die gedachten kunnen ze nu nog een poosje vooruit.Want veel zullen ze niet komen, een autorit van twee en half uur heen en twee en half uur terug is natuurlijk niet iets wat je iedere week doet.Dus lang leven deze web-log, want zo kunnen ze toch mee maken wat de puppy’s allemaal beleven.

8 gedachten over “Goed gekeurd.

 1. Er zit heel veel ondeugd in teefje roodlintje. zo van ik kom je pakken hoor of ik ren weg voor je. Als ze mnaar een goed tehuis krijgen

 2. Wat worden ze groot he? Kan me voorstellen dat het heerlijk is om een nacht door te slapen 😉
  Zo te zien komt het wel goed met het teefje met zo’n lief bazinnetje 😀

 3. Wat mensen niet over hebben voor een shiba, mooi he.
  En zoals de pups eruit zien, ben je toch in staat om ze al mee te nemen.
  We weten zeker dat ze een wolk van een pup krijgen, wel nog even geduld hoor,mijn baasjes willen ze ook nog even zien.

  groetjes,

 4. Khoda & Banshu; zeg maar tegen je baasjes dat ze best een keertje met mijn puppy´s mogen komen kroelen hoor.
  Maar ook voor hun telt, bij het verlaten van het huis worden de puppy´s geteld en de tassen en jaszakken gecontroleerd door mij baasje en vrouwtje.

 5. Wat moet dat een raar gevoel zijn hé Jou lieve schatjes naar een ander huisje doen. Het liefst zou je natuurlijk ze allemaal willen hebben!! 😀
  Mijn vrouwtje is een keer bij een bevalling van 10 pups geweest. Toen ze 8 weken waren mochten ze bijna iedere dag naar buiten! Maar toen er eentje was opgehaald telde Judith er nog steeds 10. Ineens dacht ze Oohnee er is er al eentje weg 🙁 Hahahah!! Misschien vinden jullie het leuk om wat foto’s te zien van dit nestje?
  Woef van Bobbie + veel Liefs van Judith

 6. Ze zeggen vasak kijk uit met internet.Blaah blaah.
  Maar moet je nu eens zien hoe handig het kan zijn.
  Ideaal voor hen.
  Wat zal het moeilijk zijn voor hun om er eentje uit te kiezen.
  Succes fam. Alma!!! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.