De Kerstman.

Wat een 2de Kerstdag weer zeg.
Vanmorgen gingen baasje en vrouwtje eerst even naar Moïse, want die is jarig vandaag, mensenvriendinnetje ook van ons nog een poot en een knuffel hoor.
Toen ze weer terug kwamen hebben ze eerst met de puppy´s gespeeld en in het kader van de socialisatie hebben ze toen ook de zingende Shar Pei bij ze in de werpkist gezet.
Nou bang waren ze er in ieder geval niet van, want ze zaten gewoon in zijn pootjes te bijten.
Of hadden de puppy’s gezien hoe het vrouwtje hem liet zingen en beten ze daarom in zijn pootje zodat hij doorging met zingen, als dat zo is leren ze wel erg snel zeg.

Op eens waren opa en oma er, die hebben ook nog met ons gespeeld en met de puppy’s gekroeld.
Nadat ons vrouwtje toen een hele tijd in de keuken had gestaan kwam er weer bezoek.
Peter, Monique en Kim waren degene die 2de Kerstdag ook bij ons kwamen vieren.
Het vrouwtje moest nog een hele tijd in de keuken staan maar ondertussen werden er de nodige cadeautje uit gepakt.
En opeens was er een heuze Kerstman hier in huis.
En ook hij wilde wel eens met de puppy’s op de foto, maar zo te zien was hij toen hij er drie in zijn armen had bang dat hij er eentje zou laten vallen, dus baasje heeft snel de foto gemaakt en de pupy’s weer uit zijn armen gered.
De puppy’s hebben allemaal bij de Kerstman mogen kroelen en nadat hij had mee gegeten en de rest van de cadeautjes waren uitgepakt ging hij weer weg.
Wat wij trouwens nog wel even kwijt willen, wij hadden de Kerstman nog nooit gezien en die puppy’s zijn net drie weken oud en hij komt al op bezoek, dat is toch niet eerlijk.

Toen alle mensen weer weg waren en wij alleen met het baasje en vrouwtje over bleven zeiden ze dat er morgen weer bezoek komt.
De fam. Alma komt naar hun puppy kijken, maar wie dat is weten ze nog niet dus komen ze eigelijk naar alle puppy’s kijken.
Ik (Rontu) ga goed kijken of het wel lieve mensen zijn die goed voor mijn puppy kunnen zorgen, want ook ik moet er een goed gevoel bij hebben voor ik een puppy van mij naar hun toe laat gaan.

6 gedachten over “De Kerstman.

  1. Hoi Rontu, hou het allemaal maar goed in de gaten hoor, je kinders moeten tenslotte goed terecht komen, maar ik weet zeker dat jouw baasjes daar heel goed op zullen letten.
    Groetjes, Irma 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.