1ste Kerstdag of was het 1ste keer brokjes?

Na een nacht heerlijk te hebben geslapen werden we vandaag met z’n alle wakker en vonden het maar wat raar dat er helemaal niemand weg hoefde., dit is namelijk nog niet zo vaak voor gekomen zolang wij op deze aardbol rond huppelen.

Na een lekker ontbijtje bij mama Rontu hebben we nog even met elkaar gespeeld en dat liep al snel uit op ruzie, Kerst is vrede op aarde riep het vrouwtje van mama Rontu en wij maar door gaan.
Na een kwartietje te hebben gespeeld vielen we allemaal weer als een blok in slaap, heerlijk hoor slapen.

Toen we weer wakker werden zo rond de klok van twaalf uur, hebben we weer wat gedronken bij mama Rontu en daarna moest die weg om te gaan plassen en po…n.
En weet je toen stonden er even later kleine mensjes bij ons te kijken en ze gingen ons ook nog aaien.
Het waren Kaya en Xem en van hun werd gezegt dat dat nu mensenkindjes zijn net als wij hondenkindjes zijn, ze waren heel lief voor ons hoor en daarom waren wij helemaal niet bang om op hun af te lopen.
Het vrouwtje van mama Rontu zei dat er de komende weken nog wel meer mensenkindjes komen kijken, zoals Lore, Lout, Moïse, Quinty.
Dylan zal ook nog wel komen, gezellig met z’n alle kroelen.

Nadat Kaya en Xem weg waren drufde het vrouwtje van mama Rontu het wel aan om ons alle 5 vast te houden, ja allemaal tegelijk dan, want we waren zo moe dat we eigenlijk weer wilde slapen.

Vanmiddag werden er voor ons brokjes geweekt, zodat ze niet zo hard meer waren, we hebben dan wel wat tandjes maar die brokjes zijn nog wel erg hard voor onze tandjes, maar dat komt ooit wel goed hoor.

En vanavond was het dan zover, onze 1ste brokjes.
We vonden het allemaal lekkerder dan de Biogarde van gisteren en we zaten dan ook zo met z’n alle in de etensbak.
En met zitten bedoelde ik ook zitten, soms zaten we er met z’n tweetjes in, want er was ons vanmorgen verteld dat je met Kerst alles deelt, dus waarom de etensbak niet.
Na een half uurtje te hebben gegeten met z’n alle, ja ja we hebben allemaal brokjes op (mama Rontu de meeste hoor) ging mijn broertje groen nog eens even kijken of de etensbak echt wel leeg was.
Hij zetten de bak dan ook op de zijkant om het allemaal eens goed te kunnen controleren en toen hij er zeker van was zetten hij de bak weer netjes terug en ging net als ons lekker slapen.

Toen het baajes en vrouwtje ven mama Rontu lekker zaten te eten, gingen mama Rontu en Keiko gezellig bij hun aan tafel zitten en wij mochten er ook een voor een bij, gezellig.
’s Avonds allemaal op mogen blijven (in de puppyren) om pas heel laat in de weer in de werpkist te moeten om te gaan slapen, maar dat deden wel al hoor.

Maar als dit Kerst is dan willen wij wel dat het ieder dag Kerst is, lekker met z’n alle thuis gezellige dingen doen.
Gelukkig, ze zeggen dat het morgen 2de Kerstdag is.

9 gedachten over “1ste Kerstdag of was het 1ste keer brokjes?

 1. 😀 ooww dat klinkt lekker zeg, en zekers weten dat die brokjes heerlijk smaken.Eten jullie maar goed hoor,daar worden jullie groot en sterk van. En wat leuk om die kleine mensenkindjes op visite te krijgen he? Nou geniet maar lekker verder 😉
  lebbers van sting en simba

 2. Wat een vreselijk leuke foto’s! En met z’n 5en in je armen zal niet lang meer lukken, wat groeien ze hard zeg. Echt heel leuk!! 😛 😛 😛

 3. He broertje groen, nu mag je nog zonder tafelmanieren aan de gang, maar als je wat ouder bent dan niet meer he 😉

  Tot een donderdag….

  P.S als het meezit weten jullie over een paar dagen ook hoe sneeuw er vanachter het glas uit ziet!!!.Vraag maar aan mamma wat ” sneeuw” is.

 4. Schitterend om te zien zeg wat een mooie foto’s zeg. Je zal het wel druk krijgen met al die visite, maar wel gezellig toch.
  Nog een fijn dag,

  Ine, 😉

 5. Tjonge, ze groeien als kool, binnenkort zal het wel aardig druk worden in de huiskamer.
  Remco, berg je wel je tijdschriften op!

  Groetjes, 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.