Lenig hoor.

Mijn broertjes en zusjes en ik hebben vandaag weer regelmatig dolle minuten gehad.
Maar voor we daar aan beginnen moeten we allemaal eerst een plasje doen op de bak en dat gaat bij vele van ons al gewoon vanzelf, sterker nog als we niet hoeven lopen we van de bak af en als we wel moeten gaan we er zelf wel weer naar toe om te plassen.

Dan is het tijd om te eten.
Soms gaan we nog bij mama Rontu melk drinken, maar steeds vaker gaan we brokjes eten en als toetje melk drinken.
Hier staat mijn zusje oranje (ze zal het weer eens niet zijn) gewoon bij mama Rontu uit haar bakje mee te eten terwijl zij haar brokjes aan het eten is, de deugniet, wij krijgen toch zelf ook brokjes.

Nadat we wat gegeten hebben gaan we dan met z´n alle spelen.
We vliegen dan met z´n alle door de puppyren en ook al de speeltjes hebben we ondekt.
Ook doen we al aan rangorde en kijken we hoever we bij elkaar kunnen gaan.

En als we dan weer moe zijn gaan we weer slapen.
Maar vandaag had ik nog geen slaap terwijl de rest al in dromeland was, toen ben ik maar gaan kijken hoe lenig ik al ben.
Knap lenig dus, al zeg ik het zelf.
Ik kwam er achter dat ik mijn eigen achterpoot al in mijn bekje vast kon houden.

Verder gebeuren er op straat allemaal rare dingen vandaag, er wordt veel lawaai gemaakt, niet dat we ons daar wat van aan trekken hoor, maar we horen het wel.
Dat is dan ook de reden dat baasje en vrouwtje van mama Rontu en tante Keiko vanavond thuis blijven en niet naar het verjaardagsfeestje van Paul gaan (ze zijn er vorige week op zijn verjaardag wel geweest hoor) of naar andere mensen om oud en nieuw te vieren, want dat is het feest waarom er zoveel lawaai gemaakt wordt en ze willen thuis zijn voor het geval wij wel bang worden.
Maar dat doen we niet hoor, we zijn geen watjes maar echte Shiba hondjes en die zijn toch nergens bang voor!

Ik moet dan ook van het vrouwtje van mama Rontu en tante Keiko zeggen dat iedereen vanavond moet uitkijken met het vuurwerk en ze wensen iedereen veel plezier met het vieren van het feest vanavond.

4 gedachten over “Lenig hoor.

  1. Hopelijk hebben jullie een rustige jaarwisseling gehad.
    Hier was het in ieder geval lekker rustig. Bij ons op de dijk is zo oed als niets afgestoken, dus konden we lekker blijven slapen. 😀

  2. Hi kleintjes, wat knap dat jullie helemaal niet bang waren, ik wel hoor…. Ik was heel moe, maar durfde m’n oogjes niet eens dicht te doen, en verstopte m’n kopje onder de dekens…Zo veel herrie hier, niet normaal, zelfs vandaag nog! 🙁
    Ps: Misschien ben ik geen echte Shiba, want ik ben eigenlijk overal bang voor, ohoh, maar ik ben wel heel lief! 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.