Dichtbij.

Ik heb al wel vaker aan de puppy’s mogen ruiken, maar vadaag mocht ik er wel erg dichtbij in de buurt komen.

Baasje heeft namelijk op een gegeven moment al de puppy’s even in de puppyren gelegd en toen zag ik ze daar lekker rond krioelen.Rontu zat wel bij de puppy’s hoor en die hield erg goed in de gaten of dat ik niks aan haar puppy’s deed, maar natuurlijk gedroeg ik mij als een heuze tante.Ik kon de puppy’s bijna aanraken toen ze gingen slapen in het hoekje van de puppyren.

Vrouwtje vertelde mij dat er op het moment van de puppy’s die bij ons weg gaan de namen al bekend zijn, ze gaan heten Maeko Miyagi Tenshi Yoi (een reutje) en Michi Rontu Tenshi Yoi (een teefje).
Maeko betekent “eerlijk kind”en Michi betekent “juiste weg”.
Maar wie er bij ons weg gaan of bij ons blijft is nog niet bekend hoor, ik heb daarin hoop ik ook nog wel wat te vertellen, stel je voor dat baasje en vrouwtje de pup willen houden waar ik helemaal niet mee om kan gaan, dat pik ik niet hoor.

Nu ga ik met het baasje naar school, dus ik ga vlug de auto in anders vertrekt hij zonder mij.
Lijkt me trouwens best een leuk gezicht, baasje die al de hindernissen neemt.

9 gedachten over “Dichtbij.

 1. Ik vind het mooie namen, en ik denk jouw baasje en vrouwtje ook wel. Het zijn tenminste namen met een mooie betekenis, erg mooi!
  Baasje die hindernissen nemen? Volgens mij kan hij dat wel, zeker met een kaasje als beloning! πŸ˜‰
  Groetjes en tot woensdag!

 2. Hoi Keiko,

  Als je nu zorgt dat je zo`n lieve tante blijft mag je vast wel eens met de puppy`s gaan spelen. Maar aan de foto`s te zien gaat het je inderdaad steeds beter af om een lieve tante te zijn.

  Groetjes Simba en Ziggy.

 3. Dat zijn zeker mooie namen! En ik weet zeker dat jij een hele lieve tante bent, ik zie je telkens zo voorzichtig erbij zitten kijken, en je past toch ook al de hele tijd op vanuit de verte.
  Groetjes, Irma en Mika

 4. Keiko als je nog wat tips wil hebben om een hele goede tante te worden mag je het aan mij vragen hoor want ik ben er erg ervaren in, alhoewel ik zie dat het bij jouw aardig goed afgaat! 8)

 5. Wat een mooie namen!! πŸ˜›
  Dus jullie houden zelf ook een puppy,leuk πŸ˜€ πŸ˜€
  Shinto die ruizelt net zoveel als jullie,je kan hem blijven borstelen maar dat heeft helemaal geen zin.Ze krijgen hier beiden wel pure zalmolie,daar word de vacht wel beter van.

  Groetjes Ryjan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.