Wassen.

Ik heb het allemaal maar druk, gisteren was ik de eerste die mijn oogjes open deed en vond toen gelijk dat ik de wereld moets ontdekken, maar dat weten jullie allemaal al.
Vandaag hebben mijn broertjes en zusje ook allemaal hun oogjes open gedaan, maar die zijn nog niet zo ondernemend als ik.

Wel hebben we vandaag allemaal goed kennis gemaakt met baasje en vrouwtje van mama Rontu en tante Keiko, ze hebben ons namelijk om de beurt gekroeld maar daarvoor kregen we eerst raar spul in onze mondjes, dat hebben we nog nooit gehad.
Dat spul had een raar kleurtje (welke dat weet ik natuurlijk nog niet, maar er werd gezegd dat het roze was) en het smaakte niet zo lekker als de melk van mama Rontu.
Haar baasje en vrouwtje vertelde dat het goed voor ons was en dat het zou zorgen dat wij geen wormpjes in onze buikjes krijgen.

Verder heb ik de hele dag geprobeert om te gaan lopen, teminste als ik niet lag te slapen of bij mama Rontu melk aan het drinken was.
Ook heb ik me nog bezig gehouden om mijn zus te wassen, dat heeft mama Rontu mij al geleerd, die ligt ons namelijk ook heel vaak te wassen.
Verder ben ik nu ook regelmatig met al mijn broertjes en mijn zusje een potje aan het stoeien, de rangorde moet toch ondertussen ook bepaald worden en daar kunnen we niet vroeg genoeg mee beginnen.

Nu ga ik weer naar mama Rontu voordat al de melk op is.

12 gedachten over “Wassen.

  1. wat een snelle is dat net als rontu zelf een lekker bijdehandlje,als ze alle 5 zo worden is het vast heel gezellig bij jullie groetjes.

  2. Het ziet er heel vertederend uit zo,goed voor elkaar zorgen en ja ook de rangorde moet nu wel bepaald gaan worden,dat kan nog heel gezellig worden,enne heeft er 1 van jullie al besloten wie er in die mooie boom gaat hangen,haha? πŸ˜€

  3. Eindelijk heb ik jullie weblog weer gevonden!Wat een schatjes van puppen hebben jullie.Heel leuk om alles te lezen en de foto’s te bekijken!Ik kom zeker nog eens terug.Heel veel succes en plezier met het kleine spul πŸ˜€

  4. Wat gaat dat snel zeg! Zo kijk je even niet op een log, en dan zijn de oogjes al weer open. Heel erg schattig en ze groeien zo te zien als kool. Kijken of het net zulke duveltjes worden als Kenta :-).
    Groetjes,
    Vivienne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.