Niet veel.

Erg veel is er vandaag niet gebeurd hier in huis, dus hebben ik ook niet veel te vertellen.

De werpkist is weer net als iedere andere dag schoon gemaakt, Keiko en Rontu hebben weer hun wandelingen en brokjes gehad en Keiko die had een extra borstelbeurt nodig (lang leve de periode van de rui).
Dit is trouwens een foto uit de oude doos, maar ik heb hem speciaal geplaatst zodat de nieuwe baasjes van de puppy’s straks niet schrikken als ze hun Shiba’tje aan het borstelen zijn, dit is normaal hoor.

Wat me vandaag an de puppy’s op viel was dat ze steeds harder gaan gillen als er iets gebeurt wat in hun ogen vreemd is en omdat ze natuurlijk pas vanaf zaterdag hun oogjes open hebben is dat veel.
Remko heeft vadaag trouwens ook weer wat mee gemaakt, hij hield voor mij even een pup vast zodat ik een nieuw lintje om haar nekje kon doen, ze begon te gillen en even later werden zijn handen opeens wel heel erg nat, wat bleek die dame moest heel nodig plassen.

Ik denk trouwens dat het niet erg lang meer gaat duren voordat al de puppy’s zelf uit de werpkist kruipen, ze liggen namelijk regelmatigmet hun kopjes over de rand van de werpkist heen om te kijken wat de wereld hun verder te bieden heeft.
En wat dan ook niet lang meer op zich laat wachten is het lopen van die 5, wat gaan ze nu al vlug door die werpkist heen zeg, het lijkt wel ren je rot.

2 gedachten over “Niet veel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.