Wegen.

Zoals jullie wel weten worden mijn puppy’s regelmatig gewogen, vandaag was het ook weer zover.

Schrik niet hoor, want ik geef volgens mij genoeg melk.
Reutje blauw weegt nu 1008 gram, ja ja hij is al zwaarder dan een kilo, wat een vreetzak zeg.
Teefje rood weegt nu776 gram, lekker groeien op haar gemakkie.
Reutje groen weegt nu 894 gram.
Teefje oranje (eerst blauw/groen) weegt nu 808 gram.
Reutje paars (eesrt blauw/rood) weegt nu 946 gram.
Al met al doen ze het erg goed.

Onder het wegen had vrouwtje maar de mogelijkheid om van 1 pup een foto te maken, de rest lag namelijk weer eens niet stil.Na het wegen had teefje oranje zoiets van stil gelegen heb ik nu genoeg ik ga weer eens verder kijken dan mijn neusje lang is en ze kwam gewoon haar melk bij mij halen terwijl ik in de puppyren lag te slapen, ze is dus weer van de loopplank afgegeleden.

Verder komt er zo meteen nog wat bezoek, ik moet er alleen nog eens over nadenken of ik aan hun mijn puppy’s laat zien.
Het is de kapper en Nancy, ik ken hun natruurlijk wel, maar dat wilk nog niet zeggen dat ze mogen kijken, ach ik kijk wel hoe het loopt.

14 gedachten over “Wegen.

 1. Het blijft leuk…. al die pups..
  ik vind het ontzettend leuk dat jullie een weblog bijhouden.. zo kunnen we toch van redelijk dichtbij de groei meebeleven! de foto’s blijken elke keer super te zijn! we zijn de dagen aan het aftellen! 😉

 2. Ik moet even kwijt, ik heb ze “live” gezien, die drolletjes!!! Wat zijn jullie poepies en wat hebben jullie een lieve mama en tante! Geniet van elkaar!!!
  @Juul Ja, ze hebben contact gehad, maar ik zeg lekker niks 😉

 3. Wat een fantastische foto zeg! Echt heel schattig, het is inderdaad een fotomodelletje. Toch maar de enige die even stil genoeg bleef liggen. Of hadden jullie haar voor de foto al een beetje uitgeput? 😉
  Groetjes,
  Vivienne

 4. Dat zijn zeker een stelletje vreetzakken zeg, dan worden het wat die leuke kleine walrusjes, totdat ze kunnen lopen, en de vorm er weer terug in komt, haha 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.