We zagen ze vliegen.

Ja hoor, we mochten mee naar het vliegveldje bij ons in de buurt.
We hebben naar het baasje gezwaaid, want die ging met iemand de lucht in.
O nee, die meneer ging met baasje de lucht in, baasje was namelijk de enige echte piloot in het vliegtuigje.
En wat die verassing betreft, die meneer die mee ging wist het helemaal niet, maar omdat hij jarig was kreeg hij dit als cadeautje van een paar mensen en van baasje en vrouwtje natuurlijk.

Ik (Keiko) vond het allemaal wel goed, ik heb baasje uit gezwaaid en ben gaan wachten tot hij terug zou komen, ik had het al vaker mee gemaakt, maar toch blijft het spannend.
Ik (Rontu) zwaaide ook wel naar het baasje met mijn staartje maar toch wilde ik even later achter hem aan hollen, want wat deed hij eng zeg.
Baasje ging heel hoog de lucht in met een ding wat heel veel herrie maakte, zometeen valt dat ding uit elkaar dacht ik en daar wilde ik het baasje eigenlijk voor waarschuwen.
Als ik hard genoeg zou rennen kon ik misschien wel waarschuwen voor dat geluid van dat ding, maar helaas ik kon niet weg bij het vrouwtje.
Vrouwtje stelde me ook wel op mijn gemak en vertelde dat ik er ook al een keer was geweest om naar het baasje te kijken (toen was ik nog zo klein dat weet ik niet al te goed meer hoor) en hij is toen ook terug gekomen.

Een uurtje later zagen we het baasje weer vliegen, gelukkig hij was in de buurt en even later konden we hem weer begroeten.

3 gedachten over “We zagen ze vliegen.

  1. Ik heb ook weleens een vliegtuigje bestuurd! Vorig jaar toen wij in Slagharen waren. Een echt grijs vliegtuig met oren eraan. Knap, he?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.