Weide wereld

Vanmiddag heb ik weer eens een poosje in de hangmat door gebracht, dat was lang geleden zeg!

Daarna ben ik van de weide wereld gaan genieten, nu begrijp ik het baasje dan ook waarom hij zo geniet van een vluchtje met een vliegtuigje.Als ik op de rand van het dakterras sta kan ik in alle achtertuinen van de straat kijken en ook nog bij andere mensen.Wat die allemaal doen met dat warme weer zeg, ze zijn gek.Bij sommige staat een plastick bak met water in de achtertuin waar ze in gaan zitten, ze noemen dat volgens mij een zwembad.Andere liggen lui op een stoel te zonnen.Maar er zijn er ook bij die in de tuin aan het werk zijn, plukken dan allemaal verschillende plantjes en gooien die in de vuilnisbak, vrouwtje was er een die hoorde bij die laatste groep.Ik verkaar haar voor gek, het was veel te warm om te werken.

Maar schrikken jullie maar niet hoor, baasje stond achter mij en die hield me aan mijn pootjes vast zodat ik niet naar beneden kon vallen.
En vrouwtje maakte deze foto en als ik dan toch zou vallen stond zij dus op de goede plaats om mij op te vangen.
Rontu en ik mogen nooit alleen op de rand van het dakterras gaan staan hoor, want baasje en vrouwtje willen ons nog lang niet kwijt.

5 gedachten over “Weide wereld

  1. Nou hoogtevrees heb je zeker niet,wel een hele leuke foto.
    Ik wou dat ik zover kon kijken,mischien met de vakantie in de bergen? 8) 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.